ADS-2600W

Asiakirja juuttui/ Liian pitkä

Ilmoitus tulee jos asiakirjaa ei asetettu tarpeeksi syvälle laitteeseen ja laite ei saa siitä otetta, tai se oli liian pitkä.

Toimi seuraavasti:

1. Poista automaattisesta dokumentinsyöttölaitteesta (ADS) ne paperit jotka eivät juuttuneet.

2. Avaa yläkansi vetämällä kannenvapautinvipua (1) itseesi päin.

Open the Front Cover

Vältä rikkomasta juuttunutta dokumenttia, älä vedä dokumentista ennen kuin olet avannut yläkannen.

3. Vedä juuttunut asiakirja ulos vasemmalle.

Pull the jammed document

4. Tarkista ettei laitteen sisään ole jäänyt paperinpalasia. Poista kaikki löytyneet paperiroskat.

Älä koske erottelukumin metalliosaa, voit saada haavan sormeesi tai rikkoa laitteen.

DO NOT touch

5. Sulje yläkansi.

Tarkista että kaikki laitteen sisään jääneet paperiroskat on poistettu ennen yläkannen sulkemista.

6. Paina   Cancel key.

Voit estää dokumentin juuttumisia jatkossa seuraavasti:

• Sulje yläkansi huolellisesti painamalla keskeltä.

• Selaa paperinippu huolellisesti ennen kuin asetat sen syöttölaitteeseen.
    Fan the paper stack
  • Tarkista että dokumentti soveltuu skannattavaksi.
    Täältä näet skannattavan dokumentin vaatimukset.

• Jos dokumentin koko on epästandardi tarkista skannausasetukset huolellisesti ennen kuin aloitat.
    - Skannattaessa pitkää paperia, valitse skannausasetuksista kohdasta Asiakirjan koko (Scan Size tai Document Size) kohta Pitkä Paperi (normaali leveys) 215.9 mm tai Pitkä Paperi (kapea) 107.9 mm.
    - Paperin suurin pituus on 863 mm, pitempiä ei voi skannata.

• Skannattaessa käyntikorttia tai muovikorttia aseta kortti syöttölaitteeseen pystyyn kuten kuvassa näkyy.

Small cards

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2600W