ADS-2400N

Puhdista rullat

Puhdista jarrutela ja erottelurullat seuraavien ohjeiden mukaan.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Irroita sähköjohto pistorasiasta.
  2. Irrota automaattinen asiakirjansyöttölaite vapauttamalla takaosan vivut.
    Poista automaattinen asiakirjansyöttölaite
  3. Avaa etukansi (1).
    Avaa etukansi.
  4. Purista jarrutelan kannen (1) kumpaakin puolta ja vedä kansi alas.
    Vedä peruutuksen rullan suojus alas
  5. Poista jarrutela tarttumalla sen akseliin ja vetämällä sitä itseesi päin ja ulos oikealle.
    Irrota peruutuspyörä
  6. Puhdista jarrutela pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
  7. Liu'uta puhdistettu rulla (1) vasemmalla olevaan aukkoon ja aseta se takaisin laitteeseen.
    Aseta peruutuspyörä koneeseen
  8. Sulje jarrutelan suojus.
  9. Puhdista erottelurullat pyyhkimällä niitä puolelta toiselle pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
    Puhdista syöttörulla
  10. Sulje etukansi ja kiinnitä ADS.
  11. Kytke sähköjohto uudelleen.
  12. Tee jokin seuraavista:

(Mallit, joissa on laitenäyttö (jäljempänä LCD))
    Kun LCD-näytöllä kehotetaan nollaamaan laskuri, noudata näytön ohjeita.

Mallit joissa ei ole näyttöä:
    1. Avaa etukansi.
    2. Nollaa säännöllisen puhdistamisen laskuri painamalla Assign3 noin viiden sekunnin ajan, kunnes laite antaa äänimerkin.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W