ADS-2200

Sarjannumeron tarkistus

ADS-2200

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows®

Valitse (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>ADS-XXXXX>Etäasetusohjelma.

• Mac

Osoita Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother ja kaksoisosoita Etäasetusohjelma-symbolia.

2. Valitse mallisi nimi Löydetyt laitteet -valintaikkunassa ja osoita sitten Yhdistä-symbolia.
    Etäasetusohjelman ikkuna tulee näkyviin.
  3. Napsauta Laitetiedot-valikkoa vasemmassa siirtymispalkissa.
    Ikkunassa näkyy Sarjanumero (alla olevassa esimerkissä on käytössä Windows®).

ADS-2700W

1. Valitse painamalla [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Sarjanumero].
    Kosketusnäytössä näkyy [Sarjanumero].

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2200, ADS-2700W