ADS-2200

Virhe- ja huoltoilmoitukset

Ohjauspaneelin merkkivaloilmaisimet on selitetty tässä taulukossa.

Virheilmaisin Virran merkkivalo Kuvaus
Merkkivalo ei pala.
Merkkivalo palaa.
Merkkivalo vilkkuu.
Virheilmaisin
Virran merkkivalo
Laitteen tila

Asiakirjatukos

Poista paperitukos. Jos skannaat pitkää asiakirjaa, valitse Pitkä paperi Skannauskoko- tai Asiakirjan koko -pudotusluettelosta.

Asiakirjan syöttövirhe

Laite ei pysty syöttämään asiakirjaa. Avaa etukansi ja poista asiakirja. Sulje etukansi ja lisää asiakirja uudelleen.

Monisyötön tunnistuksen virhe

On tapahtunut monisyöttö. Poista monisyöttö.

Etukansi on auki

Etukansi on auki.

Käyttövirhe

• Skannaa PC:hen

USB-kaapelia ei ole kytketty laitteeseen. Kytke USB-kaapeli.

• Skannaa USB:hen
    • USB-muistitikkua ei ole asetettu laitteeseen. Aseta USB-muistitikku laitteeseen.
    • USB-muistitikku irrotettiin, kun sitä vielä käytettiin. Aseta USB-muistitikku uudelleen laitteeseen.

Laitetta ei voi käyttää

USB-laite, jota ei tueta, on asetettu USB-porttiin. Poista laite.

Liikaa tiedostoja USB-muistitikussa (Skannaa USB:hen)

Laite ei voi tallentaa USB-muistitikkuun, koska se sisältää liian monta tiedostoa. Irrota USB-muistitikku ja tee sitten jompikumpi seuraavista:

• Poista USB-muistitikusta tiedostot tai kansiot, joita ei käytetä, ja yritä uudelleen.
  • Käytä USB-muistitikkua, jossa on vapaata tilaa.

Laiteohjelmistoa päivitetään

Laiteohjelmiston päivitys on meneillään. Odota, että päivitys on valmis.

Syöttörullaa on käytetty yli 100 000 kertaa.

Vahvista jäljellä oleva käyttöikä Laitetiedot-valintaikkunassa etäasetustoiminnon avulla.

Jos syöttörulla tai jarrutela on ylittänyt käyttörajansa, vaihda ne ja nollaa sitten rullan laskuri käyttäen etäasennustoimintoa. Aiheeseen liittyviä tietoja:Käyttölaskurien nollaaminen

Määräaikaishuoltolaskurin arvo on yli 5 000.

Vahvista jäljellä oleva käyttöikä Laitetiedot-valintaikkunassa etäasetustoiminnon avulla.

Jos määräaikaishuoltolaskuri on ylittänyt rajan, puhdista laite pian. Jos et tee niin, saattaa ilmetä asiakirjatukoksia ja paperinsyöttöongelmia. Kun olet puhdistanut laitteen, nollaa määräaikaishuoltolaskuri etäasetustoiminnon avulla. Aiheeseen liittyviä tietoja:Skannerin ja rullien puhdistaminen

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2200