ADS-2100e

Vaihda paperinerotin

Ilmoitus Vaihda paperinerotin (Replace Pad) ilmoittaa että erottelukumi pitäisi vaihtaa.

Laitteessa on skannattujen sivujen laskin. Laskin ilmoittaa montako sivua dokumentinsyöttölaite on skannannut. Kun laite on skannannut 50 000 sivua, näyttöön tulee ilmoitus Vaihda paperinerotin.

Jos erottelukumia ei vaihdeta, Brother ei enää syötä dokumentteja luotettavasti.

Erottelukumi vaihdetaan seuraavasti:

1. Avaa yläkansi (1) ja sitten etukansi (2) vetämällä kannenavausvipua (3) itseesi päin.
    Open the cover
  2. Paina erottelukumin molemmilla puolilla olevia pidikkeitä toisiaan vasten (1) ja vedä erottelukumi (2) irti.

Separation Pad Cover

Älä koske erottelukumin tukirakenteen metalliosiin, laite saattaa vaurioitua.

DO NOT TOUCH

3. Paina erottelukumin molemmilla puolilla olevia pidikkeitä toisiaan vasten (1) ja vedä erottelukumia (2) ylöspäin.

Separation Pad

4. Aseta uusi erottelukumi erottelukumin tukirakenteeseen.

New Separation Pad

5. Sulje erottelukumin tukirakenne niin että kuuluu naksahdus.

6. Sulje etukansi ja yläkansi.

7. Nollaa paperinsyöttölaskuri toimimalla seuraavien ohjeiden mukaisesti.
    Windows-käyttäjät: / (Macintosh-käyttäjät  : )

Nollaa paperinsyöttölaskuri vain silloin kun olet vaihtanut erottelukumin.

Windows-käyttäjät:
    1. Avaa ControlCenter. (Täältä näet miten ohjelma avataan.)

2. Valitse välilehti Laitteen asetukset (Device Settings) (esimerkissä Perustila) ja sitten Etäas.ohj. (Remote Setup). Etäasetusohjelman ikkuna tulee näyttöön.

Device Settings

3. Valitse kansiopuusta Laitetiedot (Machine Info.).
      Nollaa paperinsyöttölaskuri asettamalla ruksi kohdan Nollaa tarvikelaskuri (Reset Counter for Consumables)alla olevaan valintaruutuun Paperinerotin (Separation Pad).

Machine Info.

4. Osoita OK.

(Macintosh-käyttäjät  : )
    1. Avaa ControlCenter. (Täältä näet miten ohjelma avataan.)

2. Valitse välilehti Laiteasetukset (DEVICE SETTINGS) ja osoita Etäas.ohj. (Remote Setup). Etäasetusohjelman ikkuna tulee näyttöön.

Device Settings

3. Valitse kansiopuusta Laitetiedot (Machine Info.) Nollaa paperinsyöttölaskuri asettamalla ruksi kohdan Reset Counter for Consumables alla olevaan valintaruutuun Separation Pad.

Machine Info.
    4. Osoita OK.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-2100, ADS-2100e