ADS-1700W

Yleisten asetusten muuttaminen ohjauspaneelista

Tarkoitus Toiminta Kuvaus
Nestekidenäytön taustavalon kirkkauden säätö Asetukset > Yleiset asetukset > Nestekidenäytön asetukset > Taustavalo

Säädä kosketusnäytön taustavalon kirkkautta.

LCD-näytön taustavalon keston muuttaminen Asetukset > Yleiset asetukset > Nestekidenäytön asetukset > Himmennysajastin

Aseta, miten kauan kosketusnäytön taustavalo palaa sen jälkeen, kun aloitusnäyttö tulee näkyviin.

Aloitusnäytön määrittäminen Asetukset > Yleiset asetukset > Näytön asetukset > Aloitusnäyttö

Määritä aloitusnäyttö kohteeseen Skannaa 1–2 tai Pikakuvake 1–5.

Kosketusnäyttö palaa asettamaasi näyttöön laitteen ollessa joutilaana tai jos -painiketta painetaan.

Lepotilan lähtölaskennan asettaminen Asetukset > Yleiset asetukset > Ekologia > Lepotilan aika

Valitse, kuinka pitkään laitteen on oltava valmiustilassa ennen lepotilaan siirtymistä. Lepotila-asetus voi vähentää virrankulutusta. Kun laite on lepotilassa, se käyttäytyy kuin sen virta olisi katkaistu.

Ajastin käynnistyy uudelleen, jos laitteella tehdään mitä tahansa toimintoja.

Laite ei siirry lepotilaan seuraavissa tilanteissa:

• USB-muistitikku asetetaan laitteeseen.
  • On ilmennyt laitevirhe.

Laitteen asettaminen sammumaan automaattisesti Asetukset > Yleiset asetukset > Ekologia > Automaattinen virrankatkaisu

Valitse, kuinka kauan laitteen on odotettava siirryttyään lepotilaan, ennen kuin se sammuu automaattisesti. Laitteen automaattinen sammutus voi vähentää virrankulutusta. Kun tämän ominaisuuden asetus on Ei, laitteen virta on katkaistava manuaalisesti. Jos haluat kytkeä laitteeseen virran sen jälkeen, kun automaattinen virrankatkaisutoiminto on katkaissut sen, paina -painiketta.

Ajastin käynnistyy uudelleen, jos teet jonkin seuraavista toimista:

• Paina -painiketta.
  • Paina mitä tahansa näppäintä.

Automaattinen virrankatkaisu aktivoidaan, kun kaikki nämä ehdot täyttyvät:

• Automaattisen virrankatkaisun asetus ei ole Ei.
  • Laite on ollut lepotilassa esimääritettyä ajanjaksoa pidempään.

Ota skannaustilan automaattinen käynnistys käyttöön Asetukset > Yleiset asetukset > Autoskannaustila > On

Skannaus alkaa automaattisesti käyttäen asetuksia, jotka on tallennettu automaattisen skannauksen pikakuvakkeena (pikakuvake 21), kun asetat asiakirjan automaattiseen dokumenttien syöttölaitteeseen. Skannauspainiketta ei tarvitse painaa. Automaattinen skannauksen pikakuvake voidaan rekisteröidä Pikakuvakkeet-osasta, jota käytetään tavallisten pikakuvakkeiden rekisteröimiseen.

Ota langattoman verkon yhteys käyttöön Asetukset > Verkko > Langaton lähiverkko > WLAN käytössä

Ota langattoman verkon yhteys käyttöön tai poista se käytöstä.

LCD-näytön kielen muuttaminen Asetukset > Ensimmäinen määritys > Paikallinen kieli

Vaihda nestekidenäytön kieli.

Kesä- ja talviaikaan siirtyminen automaattisesti Asetukset > Ensimmäinen määritys > Päivämäärä ja kellonaika > Automaattinen kesäaika

Määritä laite vaihtamaan automaattisesti kesäaikaan. Kello siirtyy tällöin keväällä yhden tunnin eteenpäin ja syksyllä yhden tunnin taaksepäin. Varmista, että olet määrittänyt oikean päivämäärän ja kellonajan.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1700W