ADS-1700W

Käyttölaskurien nollaaminen

Kun olet vaihtanut laitteen osia, nollaa käyttölaskuri, jotta laskeminen alkaa nollasta.

ADS-1200

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows®

Napauta työpöydällä olevaa kuvaketta Brother Utilities ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos se ei jo ole valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse sitten Etäasetusohjelma.

• Mac

Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother>ADS1200_1250W_1700W ja kaksoisosoita sitten Etäasetusohjelma-symbolia.

Kun laitteesi on yhdistetty verkon välityksellä, kirjoita salasana tarvittaessa.
  2. Napsauta Laitetiedot-valikkoa vasemmassa siirtymispalkissa.
  3. Napsauta Jäljellä oleva käyttöikä -osion Syöttötela- ja Erottelukumi -kohdissa Nollaa-painiketta.
  4. Sulje Etäasetusohjelma-ikkuna osoittamalla OK.

ADS-1700W

1. Valitse painamalla [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Käyttölaskurit].
  2. Jos haluat nollata syöttörullan laskurin, paina [Syöttörullalaskuri]-painiketta.
  3. Jos haluat nollata erottelukumin laskurin, paina [Erottelukumin laskuri]-painiketta.
  4. Kun kosketusnäytössä näkyy vahvistussanoma, paina [Kyllä]-painiketta.
  5. Paina -painiketta.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1200, ADS-1700W