ADS-1200

Yleisten asetusten muuttaminen etäasetuksella

Tarkoitus Toiminta (Windows®/Mac) Kuvaus
Päivämäärän ja kellonajan asettaminen Yleiset määritykset > Päivämäärä ja kellonaika

Aseta päivämäärä ja kellonaika. Jos määrität Automaattinen kesäaika -asetukseksi Käytössä, aikaa säädetään keväällä yksi tunti eteenpäin ja syksyllä yksi tunti taaksepäin.

Lepotilan lähtölaskennan asettaminen Yleiset määritykset > Lepotilan aika

Valitse, kuinka pitkään laitteen on oltava valmiustilassa ennen lepotilaan siirtymistä. Lepotila-asetus voi vähentää virrankulutusta. Kun laite on lepotilassa, se käyttäytyy kuin sen virta olisi katkaistu.

• Ajastin käynnistyy uudelleen, jos laitteella tehdään mitä tahansa toimintoja.
  • Oletusasetus on kymmenen minuuttia.
Vaihda kieltä Yleiset määritykset > Paikallinen kieli

Vaihda kieltä.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1200, ADS-1700W