ADS-1200

Skannaa asiakirja Brother iPrint&Scan -ohjelmalla. (Windows, macOS)

Skannaa asiakirja Brother iPrint&Scan -ohjelmalla Windowsissa tai macOS-käyttöjärjestelmässä seuraavien ohjeiden mukaisesti.
(Kuvat tai asetukset voivat vaihdella sovelluksen ja käyttöjärjestelmän version mukaan.)

> Lataa ja käynnistä Brother iPrint&Scan.
> Skannaa asiakirja Brother iPrint&Scan -ohjelmalla.
> Määritä skannauspainikkeen asetus.
> Määritä skannausasetukset.
> Rekisteröi yleisesti käytetyt skannausasetukset.

Lataa ja käynnistä Brother iPrint&Scan.

Brother iPrint&Scan -sovelluksen käyttäminen edellyttää Brother iPrint&Scan -sovelluksen lataamista. Lataa ja asenna seuraavien ohjeiden mukaisesti.

> Windows
> macOS

Windows

Brother iPrint&Scan on käytettävissä vain Windows 7:ssä tai uudemmassa.

1. Lataa ja asenna Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti.
    Klikkkaa tästä ladataksesi "Täydellinen ohjain & ohjelmistopaketti" tukisivustoltamme osiosta Ajurit ja lataukset.
    (Et tarvitse tätä vaihetta, jos olet jo asentanut koko ohjaimen.)
  2. Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan.
    >Klikkkaa tästä ladataksesi Brother iPrint&Scan -ohjelma tukisivustoltamme osiosta Ajurit ja lataukset.
    (Tätä vaihetta ei tarvita, jos Brother iPrint&Scan on jo asennettu.)
  3. Kun asennus on valmis, kaksoisnapsauta Brother iPrint&Scan -kuvaketta.
  4. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, valitse Valitse laitteesi ja valitse Brother-laite näytön ohjeiden mukaisesti.
macOS

Brother iPrint&Scan on käytettävissä vain macOS 10.10 -versiossa tai uudemmassa.

1. Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan Applen App Storesta.
    > Siirry Apple App Storeen napsauttamalla tätä.

Jos haluat skannata skannauspainikkeella, asenna iPrint&Scan Push Scan Tool.

> Klikkaa tästä ladataksesi iPrint&Scan Push Scan Tool tukisivustoltamme osiosta ajurit ja lataukset.

2. Valitse Go > Application (Siirry > sovellus ) ja kaksoisnapsauta iPrint&Scan  -kuvaketta.
  3. Jos Brother-laitetta ei ole valittu, valitse Valitse laitteesi ja valitse Brother-laite näytön ohjeiden mukaisesti.

Skannaa asiakirja Brother iPrint&Scan -ohjelmalla.

Voit skannata asiakirjan Brother iPrint&Scan -ohjelmalla ja tallentaa tiedot määritettyyn tiedostomuotoon ja avata ne määritetyissä sovelluksissa.

1. Lataa asiakirja.
  2. Valitse Skannaus (Scan).

Valitse Scan.

3. Muuta asiakirjan kokoa, väriasetusta ja tarkkuutta tarpeen mukaan.
    Jos valitset korkean tarkkuuden, skannatut tiedot ovat korkealaatuisia, mutta tiedoston koko on suuri ja skannaaminen kestää kauan.
    Jos haluat muuttaa kirkkautta ja kontrastia, valitse Kaikki asetukset ja määritä asetukset.
    > Napsauta tätä, kun haluat nähdä skannausasetusten määrittämisen.
  4. Valitse Skannaus(Scan).
  5. Skannaus alkaa. Jos haluat skannata seuraavan sivun, lataa asiakirja ja valitse Lisää sivuja.
  6. Kun olet skannanut kaikki sivut, valitse Tallenna tietokoneeseen tai Kopioi sovellukseen.
  7. Määritä tiedostonimi, tallennuskansio, tiedostotyyppi, sovelluksen nimi jne.
    Jos valitset Asetukset, voit määrittää tiedot.

Määritä skannauspainikkeen asetus.

Voit määrittää skannausasetukset (kohdekansio, tiedostotyyppi, kohdesovellus jne.) Brother-laitteen Skannaa-painikkeelle.

1. Valitse Laitteen skannausasetukset(Machine Scan Settings). Jos viesti tulee näyttöön, vahvista ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Valitse Machine Scan Settings (laitteen skannausasetukset)

2. Valitse toiminto.
  3. Muuta asiakirjan kokoa, väriasetusta ja tarkkuutta.
    Jos valitset korkean tarkkuuden, skannatut tiedot ovat korkealaatuisia, mutta tiedoston koko on suuri ja skannaaminen kestää kauan.
    Voit muuttaa kunkin ominaisuuden tiedostonimen, kohdekansion, tiedostotyypin, sovelluksen jne. alla kuvatulla tavalla.
    Tiedosto
    Voit muuttaa tiedoston nimen, kohdekansion ja tiedostotyypin.
    Jos valitset Asetukset, voit määrittää nämä tiedot.
    Tekstintunnistus(OCR)
    Valitse tiedostotyyppi ja oletusarvoinen tekstinkäsittelysovellus.
    Jos valitset Asetukset, voit valita kielen.
    Kuva
    Valitse tiedostotyyppi ja oletusarvoinen graafinen sovellus.
    Sähköposti
    Valitse tiedostotyyppi ja oletussovellus.
  4. Valitse OK ja viimeistele asetukset.

Määritä skannausasetukset.

Jos sinulla on kirkkausongelmia tai haamukuvia, voit korjata ne alla kuvatulla tavalla.

1. Valitse Skannaus tai Laitteen skannausasetukset.
  2. Jos valitset Laitteen skannausasetukset , valitse toiminto.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Kaikki asetukset -valintaikkuna avautuu, voit määrittää nämä korjaukset.
    Asiakirjan korjaus
    voit korjata haamukuvia ja poistaa taustavärejä jne.
    Parannus
    voit korjata esimerkiksi kirkkautta ja kontrastia
  5. Valitse OK ja viimeistele asetus.

Rekisteröi yleisesti käytetyt skannausasetukset.

Voit luoda useimmin käyttämäsi skannausasetukset tallentamalla ne työnkuluksi.
Myöhemmin voit skannata Työnkulun avulla sen sijaan, että muuttaisit asetuksia manuaalisesti.

1. Valitse Luo työnkulku.
    Jos viesti tulee näyttöön, vahvista se ja valitse Luo.

Luo työnkulku

2. Valitse Skannaus ja valitse toiminnot jotka haluat kirjata työnkulkuun. Noudata tämän jälkeen näytön ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1200, ADS-1700W, ADS-2200, ADS-2400N, ADS-2700W, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W, DCP-J1100DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2537DW, DCP-L2550DN, DCP-L3517CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, DS-640, DS-740D, DS-940DW, MFC-J1300DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3750CDW, MFC-L5700DN, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)