ADS-1200

Skannerin ja rullien puhdistaminen

Lasisuikaleella oleva lika tai korjauslakka voi heikentää skannatun kuvan laatua. Puhdista skanneri ja rullat, jos skannatuissa tiedoissa on pystysuuntainen viiva tai jos skannatuista tiedoista puuttuu osia.

1. Katkaise laitteen virta ja irrota laite pistorasiasta.
  2. Avaa yläkansi (1) ja etukansi (2).
  3. Puhdista asiakirjojen syöttölaitteessa lasisuikaleet (1) (2) pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla, jota on kostutettu vedellä.
    Ole varovainen koskettaessasi erottelukumia ja sen ympärillä olevaa laitteen aluetta. Muussa tapauksessa saatat aiheuttaa vakavaa vahinkoa laitteelle.
  4. Nipistä syöttörullan kantta (1) ja vedä sitten kansi ylös ja poista se.
  5. Liu’uta syöttörulla (1) oikeaan reunaan.
  6. Nipistä syöttörullaa ja vedä se ulos laitteesta.
  7. Puhdista syöttörulla pehmeällä, nukkaamattomalla kankaalla, joka on kostutettu vedellä.
  8. Aseta syöttörulla laitteeseen.
    Tarkista syöttörullan vasen ja oikea reuna ennen sen kiinnittämistä.
  9. Liu’uta syöttörulla (1) oikeaan reunaan kääntäen syöttörullaa samalla.
  10. Sulje syöttörullan kansi.
  11. Sulje etukansi ja yläkansi.

(ADS-1700W)

Kun [Ajoitetun ylläpidon varoitus] tulee näkyviin laitteen nestekidenäyttöön, sinun on puhdistettava laite pian. Jos et tee niin, saattaa ilmetä asiakirjatukoksia ja paperinsyöttöongelmia.

Pyyhkäise ensin lasia sormenpäälläsi, jotta näet, tunnetko mitään (likaa tai roskia). Puhdista lasisuikaleet nukkaamattomalla kankaalla. Puhdistus saatetaan joutua uusimaan jopa kolme tai neljä kertaa. Testaa puhtaus skannaamalla asiakirja jokaisen puhdistuskerran jälkeen.

Jos lasisuikaleella on likaa tai korjauslakkaa, skannatussa näytekuvassa näkyy pystyviiva.

Viiva katoaa lasisuikaleen puhdistamisen jälkeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1200, ADS-1700W