ADS-1200

Tarvikkeiden vaihtoajan tarkistaminen

ADS-1200

1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows®

Napauta työpöydällä olevaa kuvaketta Brother Utilities ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallisi nimi (jos se ei jo ole valittuna). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse sitten Etäasetusohjelma.

• Mac

Valitse Finder-valikkorivillä Siirry>Ohjelmat>Brother>ADS1200_1250W_1700W ja kaksoisosoita sitten Etäasetusohjelma-symbolia.

Kun laitteesi on yhdistetty verkon välityksellä, kirjoita salasana tarvittaessa.
  2. Napsauta Laitetiedot-valikkoa vasemmassa siirtymispalkissa.
    Syöttörullan ja erottelukumin jäljellä olevat käyttöiät näkyvät ikkunassa (alla olevassa esimerkissä on käytössä Windows®).

ADS-1700W

1. Valitse painamalla [Asetukset]>[Laitetiedot]>[Käyttölaskurit].
    Kosketusnäytössä näkyy [Syöttörullalaskuri].
Jos kosketusnäytön ilmaisimet varoittavat siitä, että syöttörulla pitää vaihtaa, tilaa tarvittavat osat ja vaihda sitten käytetyt osat uusiin.

Aiheeseen liittyvät mallit

ADS-1200, ADS-1700W