PT-2100

Mitä tarkoittaa virheilmoitus "The tape cassette installed in the machine does not match the type selected in the application." (Laitteessa oleva tarrakasetti ei vastaa sovelluksessa valittua)?

Image

Virheilmoitus tarkoittaa että  P-touch Editorista valittu kasettityyppi ei vastaa sitä kasettia joka nyt on laitteessa sisällä.

Ratkaisu 1:
  1. Tarkista P-touch Editorista minkä levyistä kasettia käytetään ja aseta oikean levyinen kasetti laitteeseen.
  2. Käynnistä tulostus painamalla Image .

Ratkaisu 2:
  1. Peruuta tulostustyö painamalla Image .
  2. Valitse P-touch Editorista toinen tarran leveys joka vastaa laitteessa olevan kasetin leveyttä ja tulosta uudestaan.

Voit käyttää myös P-touch Editorin toimintoa [Check Media] joka automaattisesti katsoo laitteesta minkä levyinen kasetti siellä on ja muuttaa leveyden ohjelmassa.

• P-touch Editor 4.2 - Image

• P-touch Editor 5.0 Express-tila - Image

• P-touch Editor 5.0 Professional-tila - Image

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-2100, PT-2700, PT-2730, PT-3600, PT-9500PC, PT-9600, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D450, PT-D600