PT-1260

Kuinka tekstin kokoa voi muuttaa?

1. Käännä valintakiekkoa niin että näyttöön tulee SIZE ja paina valintakiekkoa ( tai ).
    Näyttöön tulee nykyinen asetus.

2. Käännä valintakiekkoa ( tai paina  ja ) kunnes näyttöön tulee haluttu koko.

SIZE 1 : Normaali teksti
    SIZE 2 : Levennetty teksti
    SIZE 3 : Korotettu teksti
    SIZE 4 : Levennetty ja korotettu teksti
    SIZE 5 : 4-kertaiseksi levennetty ja 2-kertaiseksi korotettu teksti

3. Paina valintakiekkoa ( tai ) teksti muokataan asetuksen mukaiseksi.

Jos tarralla on kaksi riviä tekstiä, ne tulostetaan käyttäen asetusta SIZE 1 tekstin kokoasetuksesta riippumatta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1260