PT-1260

Miten luon tarran jolla teksti on pystysuorassa?

1. Käännä valintakiekkoa niin että näyttöön tulee STYLE ja paina valintakiekkoa ( tai ).
    Näyttöön tulee tulostussuunnan nykyasetus.

2. Käännä valintakiekkoa( tai paina  ja ) niin että näyttöön tulee VERTICAL.

3. Paina valintakiekkoa ( tai ) niin tekstin tulostussuunta asetetaan.

Jos tarralla on kaksi tekstiriviä, ne tulostetaan vaakasuuntaan, asetuksella NORMAL, riippumatta tulostussuunnan valinnasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1260