PT-1260

Kuinka saan lisättyä tekstiin symbolin?

1. Käännä valintakiekkoa niin että näyttöön tulee SYMBOL ja paina kiekkoa ( tai ).
    Näyttöön tulee viesti "A-J?" .

2. Käännä valintakiekkoa niin että kohdistin siirtyy halutun symbolin alle.
    TAI
    Valitse halutun symboliryhmän (Group) kirjain ja paina sitten
    nuolinäppäimiä  ja  niin monta kertaa että kohdistin siirtyy halutun symbolin alle.

3. Paina valintakiekkoa( tai ) niin symboli lisätään tekstiin.

Seuraavat symbolit ovat käytettävissä.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1260