QL-820NWB/820NWBc

Miten liitän tietokoneen tulostimeen Wireless Direct -tilassa?

Windows:

1. Lataa Software/Document Installer tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta ja käynnistä asennusohjelma. Tulostinajurin lisäksi on asennettava P-touch Editor, Printer Setting Tool ja muu ohjelmisto.

2. Kun yhteystavan valintaikkuna tulee näyttöön tulostinohjaimen asennuksen käynnistyttyä, valitse [Paikallinen yhteys (USB)].
    Valitse [Seuraava] ja noudata sitten asennusohjeita.
    USB-yhteys

3. Kun asennus on valmis, ota tulostimen Wi-Fi®-toiminto käyttöön.
    • QL-810W: Pidä Wi-Fi (Wi-Fi) -painiketta painettuna ja varmista, että Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu tai palaa sinisenä.
    • QL-820NWB: Ota Wi-Fi-toiminto käyttöön tulostimessa.
      1. Valitse [WLAN] -valikko painamalla Menu - ja [nuoli_alas] -painikkeita ja paina sitten [OK] -painiketta.
      2. Määritä [WLAN (käytössä/ei käytössä)]-asetukseksi [Päällä].
        Wi-Fi (Wi-Fi) -kuvake näkyy LCD-näytössä.
  4. Muuta tulostimen asetuksia.
    Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla. Käynnistä tulostimen asetustyökalu tietokoneessa ja valitse [Tiedonsiirtoasetukset]. Vahvista SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain) [Wireless Direct] -välilehdessä ja valitse [Communication Settings] -ikkunan [General] -välilehden [Selected Interface] -kohdassa [Wireless Direct].
    Wireless Direct
  5. Valitse tietokoneesta vaiheessa 4 vahvistamasi SSID ja muodosta yhteys tulostimeen.
    SSID
    • SSID-järjestelmän tehdasasetus on DIRECT-**** QL-810W TAI DIRECT-**** QL-820NWB, jossa ***** on tuotteen sarjanumeron viisi viimeistä numeroa.
    • Jos sinua pyydetään antamaan salasana, anna vaiheessa 4 vahvistamasi salasana (verkkoavain).
    • Jos käyttöjärjestelmä on Windows 10 tai uudempi, valitse [Yhdistä automaattisesti].
    • Yhteyden muodostaminen voi kestää useita minuutteja.
  6. Käynnistä Printer Setting Tool (tulostimen asetustyökalu) uudelleen tietokoneessa ja valitse [Communication Settings] (Tiedonsiirtoasetukset).
    Välilehdellä  [Wireless Direct]  kohdassa [Current Status] vahvista IP-osoite.
    IP Address (IP-osoite)
  7. Avaa [Laitteet ja tulostimet] -ikkuna. (Saat lisätietoja ikkunan avaamisesta napsauttamalla tätä.)
    Valitse [Lisää tulostin].

Windows 8.1 tai uudempi:
    Valitse ikkunan alareunasta [Haluamani tulostin ei ole luettelossa] sen sijaan, että valitsisit näytössä olevan tulostinkuvakkeen QL-810W tai QL-820NWB.
    Lisää laite

8. Windows 8 tai uudempi:
    Valitse [Lisää paikallinen tulostin tai verkkotulostin manuaalisilla asetuksilla] ja valitse sitten [Seuraava].

Windows 7 tai vanhempi:
    Valitse [Lisää paikallinen tulostin].

9. Valitse [Luo uusi portti] - [Vakio TCP/IP-portti] ja valitse sitten [Seuraava].

10. Kirjoita vaiheessa 6 vahvistamasi IP-osoite ja valitse sitten [Seuraava]. Tietokone alkaa etsiä TCP/IP-porttia.

11. Kun valintaikkuna, jossa kysymys [mitä ohjaimen versiota haluat käyttää?] tulee näkyviin, valitse [Käytä asennettua ohjainta (suositus)] ja valitse sitten [Seuraava]. Vahvista tulostimen nimi ja valitse sitten [Seuraava]. Olet liittänyt tietokoneen tulostimeen.

12. Avaa [Devices and Printers/Laitteet ja tulostimet] -ikkuna uudelleen ja valitse [Printer Properties/Tulostimen ominaisuudet] -valintaikkunan [Ports]-välilehti. Varmista, että tulostimen IP-osoite on sama kuin vaiheessa 6 vahvistamasi osoite ja että [Standard TCP/IP Port] (ei WSD-portti) on valittuna.

13. Käynnistä P-touch Editor, kun haluat luoda ja tulostaa tarroja.

Mac:

1. Lataa täydellinen ohjelmistopaketti tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta, kaksoisnapsauta tiedostoa ja käynnistä asennusohjelma kohdasta [StartHere].

2. Kun yhteystavan valintaikkuna tulee näyttöön tulostinohjaimen asennuksen käynnistyttyä, valitse [Local Connection (USB) ] (Paikallinen yhteys (USB)] ja noudata asennusohjelman ohjeita.
    USB-yhteys

3. Kun asennus on valmis, ota tulostimen Wi-Fi-toiminto käyttöön.
    • QL-810W: Pidä Wi-Fi (Wi-Fi) -painiketta painettuna ja varmista, että Wi-Fi-merkkivalo vilkkuu tai palaa sinisenä.
    • QL-820NWB: Ota Wi-Fi-toiminto käyttöön tulostimessa.
      1. Valitse [WLAN] -valikko painamalla Menu - ja [nuoli_alas] -painikkeita ja paina sitten [OK] -painiketta.
      2. Määritä [WLAN (käytössä/ei käytössä)]-asetukseksi [Päällä].
        Wi-Fi (Wi-Fi) -kuvake näkyy LCD-näytössä.
  4. Muuta tulostimen asetuksia.
    Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla. Käynnistä Printer Setting Tool tietokoneesta, määritä [Wireless LAN] -välilehdellä [WirelessDirect] -asetukseksi [On] ja vahvista SSID (verkon nimi) ja salasana (verkkoavain).
    Wireless Direct
  5. Valitse tietokoneesta vaiheessa 4 vahvistamasi SSID ja muodosta yhteys tulostimeen.
    SSID
    • SSID:n tehdasasetus on DIRECT-**** QL-810W TAI DIRECT-**** QL-820NWB, jossa ***** on tuotteen sarjanumeron viisi viimeistä numeroa.
    • Jos sinua pyydetään antamaan salasana, anna vaiheessa 4 vahvistamasi salasana (verkkoavain).
    • Yhteyden muodostaminen voi kestää useita minuutteja.
  6. Lisää tulostin käyttöjärjestelmään.
    Valitse [Tulostimet ja skannerit] kohdasta [Järjestelmäasetukset] ja napsauta sitten [+] -painiketta.
    Rekisteröi tulostin

7. Valitse luettelosta tulostin, jota haluat käyttää.
    Valitse mallinimen vieressä oleva CUPS-kohde [Use] -luettelosta.
    Lisää tulostin

8. Valitse Lisää.
  9. Käynnistä P-touch Editor niin voit luoda ja tulostaa tarroja.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc