PT-P910BT

Miten liitän mobiililaitteen tulostimeen Bluetooth® -yhteydellä? (P-touch Design&Print / Design&Print 2)

Ota mobiililaitteen Bluetooth-asetus käyttöön ja valitse sitten tulostin mobiilisovelluksessa.

Noudata seuraavia ohjeita:

Apple-laitteiden valmistelu
Pyyhkäise näytön alareunasta ylöspäin (iPhone X -käyttäjät: Pyyhkäise alaspäin näytön yläreunasta) ja ota Bluetooth käyttöön.
Android™ OS 4.4 tai vanhempi (ei saatavilla Design&Print 2 -versioon): Ota Bluetooth-asetus käyttöön ja valitse tulostin.

• Näet Android™-version katsomalla kohdasta Asetukset --> Laitetiedot --> Android™ -versio.
  • Yhdistettävä tulostin on PT-[mallinimi][tulostimen sarjanumeron neljä viimeistä numeroa]. (Voit myös etsiä laitteen sarjanumeroa virtapainikkeen alapuolella olevasta tarrasta). Laitteen sarjanumero on TZe-kasetin kotelossa kannen alla.
  • Jos PIN-koodia pyydetään, kirjoita 0000.
  • Jos yhdistettävä tulostin ei ole näkyvissä, napauta Päivitä-painiketta.

Kun käytät sovelluksen ohjattua toimintoa yhteyden muodostamiseen

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.
  2. Lataa sovellus.
  3. Käynnistä sovellus.
  4. Alkuopastus alkaa.
  5. Valitse [Yhdistä nyt].
  6. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  • Yhdistettävä tulostin on PT-[mallinimi][tulostimen sarjanumeron neljä viimeistä numeroa]. (Voit myös etsiä laitteen sarjanumeroa virtapainikkeen alapuolella olevasta tarrasta). Laitteen sarjanumero on TZe-kasetin kotelossa kannen alla.
  • Jos PIN-koodia pyydetään, kirjoita 0000.
  • Jos yhdistettävä tulostin ei ole näkyvissä, napauta Päivitä-painiketta.

Kun et käyttänyt sovelluksen ohjattua toimintoa

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta.
  2. Lataa sovellus.
  3. Käynnistä sovellus.
  4. Sovelluksen muokkausnäytön oikeassa yläkulmassa näkyy viesti Confirm your P-touch connection/ Please Select your P-touch (Vahvista P-touch-yhteys/ Valitse P-touch-laite). Napauta sitä.
  5. Valitse tulostin näytön ohjeiden mukaisesti.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P300BT, PT-P710BT, PT-P910BT