PJ-763

Mukautettua paperikokoa ei löydy, vaikka lisäsin sen tulostinajurin User Defined Size (Käyttäjän määrittämä koko) -luetteloon tai vaikka järjestelmänvalvojan asetukset on määritetty jaettua tulostinta varten, toiminto ei ole käytössä asiakastietokoneessa.

Tulostin on liitetty Windows-tietokoneeseen Bluetooth®-yhteydellä.

Tarkista ensin käyttämäsi tulostinportti.

1. Avaa [Laitteet ja tulostimet] ja napsauta PJ-7xx-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
    Lisätietoja [Laitteet ja tulostimet] -toiminnon avaamisesta on kohdassa Laitteet ja tulostimet -ikkunan avaaminen.
  2. Valitse [Tulostimen ominaisuudet].
  3. Avaa [Ports] -välilehti ja tarkista, onko portti "TBPx :" valittu.
    Jos se on valittu, noudata seuraavia ohjeita.

Jos käytössä on Windows 10, tarkista, onko tietokoneeseen asennettu Bluetooth-ongelmissa auttava Windows-päivitys KB3140743.
Katso tiedot napsauttamalla tätä.

Toimi seuraavasti:

1. Valitse [Start] - [All Programs] - [TOSHIBA] - [Networking] - [Bluetooth] - [Bluetooth settings]
  2. Näyttöön tulee Bluetooth Settings (Bluetooth-asetukset) -ikkuna. Napsauta [Uusi yhteys] -painiketta.
  3. Valitse ohjatussa Add New Connection Wizard (Ohjattu uuden yhteyden muodostaminen) -toiminnossa [Custom Mode] (Mukautettu tila) ja valitse sitten [Next].
  4. Varmista, että tulostimen virta on kytketty ja Bluetooth-merkkivalo palaa.  Jos näin ei ole, käynnistä tulostin ja pidä tulostimen Bluetooth- painiketta painettuna.
  5. Valitse tulostin kohdasta  “Bluetooth Device” ja valitse sitten [Seuraava].
  6. Valitse “Service Selection”-kohdasta [Sarjaportti] ja valitse sitten [Seuraava].
  7. Valitse “Assignment of COM Port Name”-kohdasta portti ja valitse sitten [Seuraava].
    Kirjoita valittu COM-portin nimi muistiin, koska tarvitset sitä myöhemmin.
  8. Noudata ohjatun toiminnon ohjeita.
  9. Kun olet valmis, tulostinportti on vaihdettava.
    Avaa [Laitteet ja tulostimet] ja napsauta PJ-7xx-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella.
  10. Valitse [Tulostimen ominaisuudet] ja avaa [Portit] -välilehti.
  11. Valitse vaiheessa 7 määritetty COM-portti ja valitse [Käytä].
  12. Avaa [Yleiset] -välilehti ja valitse [Tulostusasetukset]. Näyttöön tulee Tulostusasetukset-ikkuna.
    Jos käytettävissä oleviin paperikokoihin lisäämääsi mukautettua paperikokoa ei löydy, lisää se uudelleen.
    Jos asetus Administrator (Järjestelmänvalvoja)-kohdassa ei toimi, nollaa asetus.
  13. Valitse (Käytä), kun mukautettu paperikoko on nollattu tai lisätty uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi