PT-P900W/P900Wc

Cable Label Tool käyttö

Avaa Cable Label Tool
Kaapelitarrojen luonti
  Etulevy
  Kaapelitarra
  Lipputarra
  Ristikytkentäpaneeli
  Riviliitinlohko
  PVC-putki (vain mallit E800T/E800TK/E850TKW)
  Kutistesukka
Numerointitoiminto (Sarjoitus)
Tulostaminen Cable Label Tool-ohjelmasta
Tarrapohjan siirtäminen Cable Label Tool-ohjelmasta tulostimeen (vain mallit E800T/E800TK/E850TKW/P900W/P950NW)

Asenna ensin tietokoneeseen tulostinohjain ja muut sovellukset.
Asennusohjeet kohdassa “Installing the software”.

Tarvittaessa siirry tukisivumme kohtaan [Ladattavat tiedostot].

Avaa Cable Label Tool

1. Avaa Cable Label Tool.
    • Windows 11 / Windows 10:
      Valitse Käynnistä ja sitten [All apps]. Kohdasta [Brother P-touch] valitse [Cable Label Tool 1.0] tai kaksoisnapsauta työpöydän kuvaketta  [Cable Label Tool 1.0].

• Windows 8 / Windows 8.1:
      Valitse [Apps] ja sitten [Cable Label Tool 1.0] tai kaksoisnapsauta työpöydän kuvaketta  [Cable Label Tool 1.0].

• Windows 7 / Windows Vista:
      Valitse Käynnistä ja sitten [All Programs] - [Brother P-touch] - [Cable Label Tool 1.0].

2. Napsauta haluamasi tarramallin kuvaketta.

Select label type

Kaapelitarrojen luonti

Etulevy
Tarralla merkataan erilaisia ristikytkentätelineitä ja riviliittimiä.
Tarralla on vierekkäin useita samanlevyisiä tekstilohkoja.

Faceplate

Kaapelitarra
Tarra on tarkoitettu kierrettäväksi paksun kaapelin ympärille.
Teksti käännetään 90° vastapäivään ja tulostetaan tarralle.

Cable Wrap

Suosittelemme kaapelitarroille Flexible ID-tarrateippejä:

• Suosittelemme taipuisia Flexible ID-tarrateippejä kaapelitarrojen ja lipputarrojen tulostukseen.
  • Flexible ID-tarrateippejä ei ole tarkoitettu käytettäväksi sähköeristeinä.
  • Kun tarra kierretään sylinterinmuotoisten kappaleiden ympärille, kappaleen ympärysmitan (1) tulisi olla vähintään 3 mm.
  • Kaapelitarran ja lipputarran vastakkain liimattavien päiden (2) pituuden tulisi olla vähintään 5 mm.

Flexible ID tape

Lipputarra
Lipputarra kierretään kaapelin tai tangon ympärille siten että tarran päät voidaan liimata kiinni toisiinsa, jolloin tarran päät muodostavat kuin lipun.
Lipputarralle tulostetaan sama teksti kaksi kertaa siten että väliin jää tyhjä tila, teksti on luettavissa lipun muotoisesta osasta.

Cable Flag

• Lipputarran lippuosan pituuden (1) tulisi olla vähintään 5 mm.

Flag length

• Tulostussuunta
    Vaakatulostus
    Flag length - horizontal

Pystytulostus

Flag length - vertical

1 Lipun pituus
    2 Kaapelin läpimitta

• Suosittelemme taipuisia Flexible ID-tarrateippejä lipputarrojen tulostukseen.
  • Flexible ID-tarrateippejä ei ole tarkoitettu käytettäväksi sähköeristeinä.

Ristikytkentäpaneeli
Tarralla merkataan mihin eri tarkoituksiin paneeleja käytetään.

Patch Panel

Riviliitinlohko
Tarralla merkitään mihin kukin johto kulkee. Käytetään usein teleasennuksissa. Yhdelle tarralle mahtuu jopa kahdeksan linjan tiedot.

Punch-Down Block

PVC-putki (vain jos sinulla on E800T/E800TK/E850TKW)
Muoviputki johon voi tulostaa tekstin jolla merkkaat kaapelit. Putki toimii myös sähköeristeenä tai suojaa kuumuudelta.

PVC Tube

Kutistesukka
Muoviputki, johon voi tulostaa tekstin jolla merkkaat kaapelit ja sen jälkeen kutistat sen lämmön avulla kaapelin ympärille. Kutistesukka toimitetaan erityisessä HSe-kasetissa.

HS Tube

Numerointitoiminto (Sarjoitus)
Voit tulostaa tarroja, joille tulevaa numeroa kasvatetaan automaattisesti yhdellä joka tarran jälkeen.

1. Korosta kasvatettavaa tekstiä.
  2. Paina [Sarjoita].

Serialize dialog box

3. Ota esimerkkiä kuvassa näkyvistä asetuksista.

Tulostaminen Cable Label Tool-ohjelmasta
Tulostus käynnistyy valitsemalla ensin [Tiedosto] ja sitten [Tulosta], tai valitse suoraan [Tulosta]. (Tulostimen asetukset pitää määrittää ennen kuin käynnistät tulostuksen.)

Tarrapohjan siirtäminen Cable Label Tool-ohjelmasta tulostimeen (vain E800T/E800TK/E850TKW/P900W/P950NW)
Voit siirtää tarrapohjan tai tietoja sisältävän tarrapohjan tulostimeen ilman P-touch Transfer Manager-ohjelmaa.

Tarkemmat ohjeet UKK-sivulta "How to transfer a template to the printer from Cable Label Tool".

Video: Cable Label Tool käyttö
(Videolla näkyvä tulostin on PT-E850TKW.)

Videon ohjaus:

Play

Käynnistä video

Bar

Kelaa videota

Stop

Pysäytä video

Replay

Käynnistä video uudestaan

*Video tulee YouTubesta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW