PJ-763MFi

Tulostaminen Apple-laitteesta (iPad, iPhone, iPod touch jne.)

Käytettävissä olevat tulostustavat määräytyvät tulostinmallin mukaan.
Katso seuraava taulukko:

PJ-763MFi PJ-773
Tulostaminen iPrint&Scan-toiminnolla
Tulostaminen AirPrint-toiminnolla

Tulostaminen iPrint&Scan-toiminnolla (PJ-763MFi/PJ-773)
Brother iPrint&Scan -toiminnolla voit käyttää tulostimen toimintoja suoraan iPhonesta, iPod touchista ja iPadista ilman tietokonetta.
Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan App Storesta.

IPrint&Scan
1 Mobiililaite
2 Tulostimesi

Lisätietoja ohjeesta Mobiilitulostus/skannausopas Brother iPrint&Scanille (iOS).

PJ-7-sarjan tulostimet eivät tue skannaustoimintoa.

Tulostaminen AirPrint-toiminnolla (vain PJ-773)
AirPrint-toiminnolla voit tulostaa valokuvia, sähköposteja, verkkosivuja ja asiakirjoja langattomasti Macista, iPadista, iPhonesta ja iPod touchista asentamatta tulostinohjainta laitteeseen.

AirPrint
1 Tulostuskäsky
2 Tulostimesi

Lisätietoja ohjeesta AirPrint-opas.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-763MFi, PJ-773