QL-1110NWB/1110NWBc

Miten yhdistän tulostimen mobiililaitteeseen Bluetooth®-yhteydellä?

Muodosta pariliitos tulostimen ja mobiililaitteen välille seuraavasti:

1. Varmista, että tulostimeen on kytketty virta, ja paina Bluetooth-painiketta.

2. Ota mobiililaitteen Bluetooth-asetus käyttöön.

• Apple-laitteille (iPad / iPad Air / iPad mini / iPhone tai iPod touch)
      1. Valitse Apple-laitteesi aloitusnäytössä [Asetukset] ja valitse sitten [Bluetooth].
      2. Siirrä valintakytkin asentoon [ON].
    • Android™-laitteille
      1. Napauta Android™-laitteen aloitusnäytössä Sovellukset-painike -painiketta, valitse [Asetukset] ja valitse sitten [Bluetooth].
      2. Siirrä valintakytkin asentoon [ON].
  3. Valitse tulostimen mallinimi löydettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta ja anna tarvittaessa salasana (PIN-koodi).

• Voit muuttaa tulostimen verkkoasetuksia liittämällä tulostimen tietokoneeseen ja käyttämällä tulostinasetustyökalua (katso usein kysytyt kysymykset: Tulostinasetustyökalun käyttö (Windows)).
    • Tulostimen salasanan oletusarvo on sen sarjanumeron neljä viimeistä numeroa. Sarjanumero on tulostimen DK -rullalokerossa.
    • Bluetooth-yhteyden automaattisen yhteystoiminnon oletusasetus on OFF (pois käytöstä). Kun tämä toiminto otetaan käyttöön, asetus talletetaan, vaikka tulostimen virta olisi katkaistu.
    • Jos käytät iPadia / iPad Air / iPad mini / iPhone tai iPod touch -laitetta, Bluetooth-yhteys voi katketa, jos mobiililaite siirretään liian kauas liitetystä tulostimesta.
      Siirry tulostimen lähelle ja valitse iPad / iPad Air / iPad mini / iPhone tai iPod touch -laitteen asetuksista [Bluetooth], napauta Bluetooth-laitteiden luettelosta laitetta, johon haluat muodostaa yhteyden, ja liitä se uudelleen.
    • AirPrint-toimintoa ei voi käyttää samaan aikaan Bluetooth-yhteyden kanssa.
  4. Nyt voit tulostaa mobiililaitteesta Bluetoothin kautta.

Jos haluat tulostaa mobiilisovelluksella, asenna iPrint&Label App Storesta tai Google Playsta™. Käynnistä sovellus, muokkaa etikettiä ja tulosta se.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-1110NWB/1110NWBc