PT-P900W/P900Wc

Miten tulostin liitetään mobiililaitteeseen?

Liitä tulostin mobiililaitteeseen Wireless Direct -toiminnolla.

1. Tarkista ensin tulostimen langattoman yhteyden asetukset tietokoneesta Printer Setting Tool (Tulostinasetustyökalu)-apuohjelmasta.
    Valitse tulostimeen liitetyn tietokoneen käyttöjärjestelmä ja tarkista seuraavat kohdat.

Windows:
    Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.  Käynnistä Printer Setting Tool tietokoneessa ja valitse [Communication Settings].  Varmista, että [Communication Settings]-ikkunan [General]-välilehdessä asetukseksi [Infrastructure and Wireless Direct] tai [Wireless Direct] on valittu [Selected Interface] (valittu liittymä).
    Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Tulostinasetustyökalun käyttö (Windows)

Mac:
    Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla.  Käynnistä Printer Setting Tool tietokoneessa ja varmista, että [Wireless LAN/Langaton lähiverkko]-välilehden [Wireless Direct] -asetuksena on [ON].
    Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: [Tulostinasetustyökalun käyttö (Mac)]
  2. Ota Wi-Fi-toiminto käyttöön painamalla tulostimen Wi-Fi-painiketta yhden sekunnin ajan wi_fi .
    wi_fi(Wi-Fi) -merkkivalo alkaa vilkkua vihreänä kolmen sekunnin välein.

3. Valitse mobiililaitteen Wi-Fi®-asetusnäytössä tulostimen SSID ja anna salasana.
    • SSID:n ja salasanan oletusarvot ovat seuraavat:
      SSID: DIRECT-***** PT-P900W TAI DIRECT-**** _PT-P950NW, jossa ’***** ”on laitteen sarjanumeron viisi viimeistä numeroa.
      (Sarjanumero on tulostimen nauhakasettilokerossa.)
      Salasana (verkkoavain): 00000000
    • Voit yhdistää tulostimen mobiililaitteeseen infrastruktuuritilassa langattoman tukiaseman/reitittimen kautta.
Lisätietoja tulostimen liittämisestä tietokoneeseen on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten yhdistän tulostimen tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä tukiaseman kautta?

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW