PJ-773

Tulostinasetustyökalun käyttö (Windows)

Tulostinasetustyökalu on apuohjelma, jolla voit muuttaa tulostimen tiedonsiirtoasetuksia, laiteasetuksia ja P-touch Template-asetuksia Windows-tietokoneesta käsin.

• Tulostimenasetustyökalu asennetaan samaan aikaan kuin muut ohjelmat, kuten tulostinohjain. Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä, katso: "Ohjelmiston asentaminen"
  • Varmista, että verkkolaite on liitetty pistorasiaan, autosovitin on kytketty DC-pistorasiaan tai täyteen ladattu akku on asennettu.
  • Ennen päivitystä varmista että tulostinohjain on asennettu ja toiminnassa.
  • Liitä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla tai Bluetooth®-yhteydellä.
    Tällä työkalulla asetuksia ei voi määrittää Wi-Fi® -yhteydellä.
  1. Liitä määritettävä tulostin tietokoneeseen.

2. Käynnistä tulostimen asetustyökalu.

Windows 10 / Windows Server 2016 / Windows Server 2019:
    Valitse [Start] - [Brother] - [Printer Setting Tool].

Windows 8 / Windows 8.1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:
    Napsauta [Printer Setting Tool] -kuvaketta [Apps ] (Sovellukset) -näytössä.

Windows 7 / Windows Vista / Windows Server 2008 / Windows Server 2008 R2:
    Valitse Käynnistä -valikosta [Kaikki ohjelmat] - [Brother] - [Label & Mobile Printer] - [Printer Setting Tool].

Pääikkuna avautuu.

3. Katso että tulostimen, jonka asetuksia muutetaan, nimi näkyy kohdassa [Printer]. Jos siinä on jokin muu tulostin, valitse haluttu tulostin alasvetovalikosta.

Valinnat ovat [Communication settings] jos muutat tiedonsiirtoasetuksia tai [Device settings] jos muutat tulostusasetuksia.

Täällä on ohje Communication settings-valikon käytöstä.
    Täällä on ohje Device settings-valikon käytöstä.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773