PT-P950NW

Miten suoritetaan laiteohjelmapäivitys?

Laiteohjelmapäivitys suoritetaan P-touch Update Software-ohjelmalla.

• P-touch Update Software on ladattavissa tukisivultamme osiosta Ladattava tiedostot.
  • P-touch Update Software käyttö edellyttää että tietokone on yhteydessä internettiin.
  • Ohjelman ja tämän ohjeen ikkunat voivat olla erinäköisiä.
  • P-touch Update Software asennuksessa lisätään työpöydälle ohjelman kuvake.
  • Älä sammuta laitetta laiteohjelmapäivityksen aikana.

Laiteohjelmapäivitys suoritetaan seuraavasti:

1. Tulostimessa on virta päällä ja se on yhteydessä tietokoneeseen USB-liitännällä.
  2. Windows Vista / Windows 7
    Kaksoisnapsauta kuvaketta [P-touch Update Software].

P-touch Update Software käynnistyy myös valitsemalla Käynnistä ja [Kaikki ohjelmat] - [Brother P-touch] - [P-touch Update Software].

Windows 8 ja uudemmat

Ikkunassa Sovellukset valitse [P-touch Update Software] tai kaksoisosoita työpöydän kuvaketta [P-touch Update Software].

P-touch Update Software Icon

3. Valitse kuvake [Machine update].

P-touch Update Software 01
  4. Valitse kohdasta [Printer] oikea malli, katso että näyttöön tulee viesti [The machine is connected correctly.] ja valitse [OK].

P-touch Update Software 02
  5. Valitse kieli kohdasta [Language], aseta ruksi päivitettävän laitteen viereen ja valitse [Transfer].

Älä sammuta laitetta tai irroita kaapelia päivityksen aikana.

P-touch Update Software 03
  6. Tarkista päivityksen sisältö ja valitse [Start] niin päivitys alkaa.

P-touch Update Software 04
  7. Tämä näyttö osoittaa että päivitys on käynnissä.

P-touch Update Software 05

Älä sammuta laitetta päivityksen aikana.

8. Kun päivitys on valmis, valitse [OK].

P-touch Update Software 06

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW