PT-P950NW

Voinko tarkistaa tulostimen käyttölokin?

Kyllä.  Voit tarkistaa tulostimen käyttölokin tulostamalla tulostimen tietoraportin tulostimesta.  Näet tulostimen tietoraportin tulostimen asetustyökalun (Windows) tai tulostimen asetustyökalun (Mac)* avulla.

* Mac ei tue PT-P900-mallia.

Tulostin on määritetty tehdasasetuksena tulostamaan vain tulostimen asetukset.  Tulosta tulostimen käyttöloki valitsemalla All (kaikki) tai Usage Log (Käyttöloki) Device Settings (Laiteasetukset) -toiminnolla.

Tulostimen käyttölokin tarkistaminen

1. Vahvista tulostimen tietoraportin asetus.
    1. Avaa tulostimen asetustyökalu.
      Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Printer Setting Tool -työkalun käyttäminen (Windows) tai Printer Setting Tool -työkalun käyttäminen (Mac)
    2. Valitse Laiteasetukset.
      Laitteen asetukset -ikkuna avautuu.
    3. Jos haluat tulostaa käyttölokin, varmista, että Sisällys (Windows)- tai Tulosta tietoraportti (Mac) -kohdassa on valittu kaikki - tai Käyttöloki.

Seuraavat kolme asetusta ovat käytettävissä Sisällys-luettelossa:

• Kaikki: Käyttöloki, tulostimen asetukset ja tulostimen siirtotiedot tulostetaan.
      • Käyttöloki: versiotiedot, käyttöloki ja virhelistoria tulostetaan.
      • Tulostimen asetukset: versiotiedot, tulostimen asetukset ja tulostimen määritykset tulostetaan.
      • Tulostimen siirtotiedot: tietokoneesta siirretyt tiedot tulostetaan.
    4. Ota asetus käyttöön tulostimessa valitsemalla Apply (Käytä) ja valitse sitten Exit (Lopeta).
    5. Viimeistele asetuksen määrittäminen valitsemalla [Printer Setting Tool/tulostimen asetustyökalu] -ikkunassa [Exit/Lopeta ].
  2. Tulosta tulostimen tietoraportti tulostimesta.
    1. Käynnistä tulostin.
    2. Paina tulostimen Syöttö- ja katkaisupainike (Feed & Cut) (syöttö ja katkaisu) -painiketta yli kymmenen sekuntia.
      • Käyttöloki tulostetaan.
      • Jos haluat tulostaa tulostimen asetukset, käytä 24 mm:n (0.94 tuuman) tai 36 mm:n (1.4 tuuman) teippiä.  Muita tarraleveyksiä ei voi käyttää.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW