QL-820NWB/820NWBc

Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Wi-Fi®-yhteydellä?

Voit tulostaa tietokoneesta langattoman yhteyden kautta seuraavasti.

Langattoman yhteyden muodostaminen USB-kaapelilla:

1. Windows:
    Siirry tukisivumme kohtaan [Ladattavat tiedostot] ja lataa Brotherin tukisivulta koko Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti. Silloin asennetaan tulostinohjaimen lisäksi myös P-touch Editor, Tulostinasetustyökalu ja muut apuohjelmat.

Mac:
    Siirry tukisivumme kohtaan [Ladattavat tiedostot] ja lataa Brotherin tukisivulta koko Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti. Kaksoisosoita ladatun tiedoston nimeä ja käynnistä asennus osoittamalla valintaa [StartHere].

2. Kun yhteystavan valintaikkuna tulee näyttöön tulostinohjaimen asennuksen käynnistyttyä, valitse [Wireless Network Connection ] (Langaton verkkoyhteys) ja jatka asennusta.
    Windows: Mac:
    Langaton verkkoyhteys

3. Kun kysytään [Onko sinulla USB-kaapeli?] näytössä, valitse [Kyllä, minulla on USB-kaapeli asennusta varten.] ja suorita asennus noudattamalla asennusohjeita.
    Windows: Mac:
    Langaton verkkoyhteys

Jos tulostinta ei löydy tulostinohjainta asentaessasi, siirrä tietokone ja tulostin lähemmäs Wi-Fi-tukiasemaa tai -reititintä ja napsauta [Refresh] -painiketta useita kertoja odottaen jonkin aikaa jokaisen yrityksen välillä.

Windows: Mac:
    Päivitä
  4. Asenna tulostinajurin asennuksen jälkeen P-Touch Editor. Käynnistä sitten P-Touch Editor ja voit luoda ja tulostaa tarroja.

Langattoman yhteyden muodostaminen WPS-yhteyden avulla:

1. Windows: Siirry tukisivumme kohtaan [Ladattavat tiedostot] ja lataa Brotherin tukisivulta koko Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti. Silloin asennetaan tulostinohjaimen lisäksi myös P-touch Editor, Tulostinasetustyökalu ja muut apuohjelmat.

Mac: Siirry tukisivumme kohtaan [Ladattavat tiedostot] ja lataa Brotherin tukisivulta koko Täydellinen ohjain- ja ohjelmistopaketti. Kaksoisosoita ladatun tiedoston nimeä ja käynnistä asennus osoittamalla valintaa [StartHere].

2. Kun yhteystavan valintaikkuna tulee näyttöön tulostinohjaimen asennuksen käynnistyttyä, valitse [Wireless Network Connection ] (Langaton verkkoyhteys) ja jatka asennusta.
    Windows: Mac:
    Langaton verkkoyhteys

3. Kun [Onko sinulla USB-kaapeli?] näkyy näytössä, valitse [Ei, minulla ei ole USB-kaapelia.] ja suorita asennus noudattamalla asennusohjeita.
    Windows: Mac:
    Langaton verkkoyhteys

Jos tulostinta ei löydy tulostinohjainta asentaessasi, siirrä tietokone ja tulostin lähemmäs Wi-Fi-tukiasemaa tai -reititintä ja napsauta [Refresh] (Päivitä) -painiketta useita kertoja odottaen jonkin aikaa jokaisen yrityksen välillä.

Windows: Mac:
    Päivitä
  4. Seuraa asennusohjelman ohjeita.

5. Asenna tulostinajurin asennuksen jälkeen P-Touch Editor. Käynnistä sitten P-Touch Editor niin voit luoda ja tulostaa tarroja.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-810W/810Wc, QL-820NWB/820NWBc