PJ-762

Miten tulostetaan tietokoneella tai mobiililaitteella?

Tarkista että tulostin tukee mobiililaitteen käyttöjärjestelmää:

Mobiilikäyttöjärjestelmä Tulostin
Android™ PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773
iOS PJ-763MFi (Bluetooth®), PJ-773 (langaton)

Toimi seuraavasti.

1. Avaa tulostettava asiakirja tietokoneella tai mobiililaitteella.
  2. Kytke virta tulostimeen. Käytä verkkolaitetta tai sitten ladattua akkua.
  3. Käynnistä tulostin painamalla Power (Power) noin sekunnin ajan.
    Vihreä POWER-merkkivalo syttyy (jos käytät verkkolaitetta tai ulkoista akkua) tai sitten oranssi valo (jos käytät Li-ioni-akkua).
    Turning the printer on

Power (Power) button
    2  POWER indicator
  4. Kytke tai yhdistä tulostin tietokoneeseen USB-kaapelilla, Bluetooth-yhteydellä tai Wi-Fi®-yhteydellä.  For more information, see "Tulostimen liittäminen tietokoneeseen USB/Bluetooth-liitännällä" ja "Tulostimen liittäminen Wi-Fi-yhteydellä" (vain mallille PJ-773).
  5. Lisää paperia. Pidä paperi suorassa molemmin käsin ja aseta sitten paperi varovasti tulostimen syöttörakoon, kunnes rulla
    vetää sen aloitussijaintiin. Parhaan tuloksen saat käyttämällä alkuperäistä Brotherin paperia..
    Print surface

1  Tulostuspuoli
    • Paperin alareunan on oltava samansuuntainen rullan kanssa.
    • Vain paperin toiselle puolelle voi tulostaa. Tarkista paperi ja lisää sitä niin, että sileä lämpöpinta osoittaa
      alaspäin.
      Kun lisäät A4-koon paperia, kohdista paperi tulostimen A4-ilmaisimien kanssa. Kun lisäät Letter-koon
      paperia, kohdista paperi tulostimen LTR-ilmaisimien kanssa.
      Loading paper
  6. Tulosta sovelluksesta.
    DATA-merkkivalo vilkkuu vihreänä merkkinä siitä, että tulostin vastaanottaa tietoja, ja asiakirja tulostetaan.
    • Muuta tarvittaessa tulostimen asetuksia tulostusohjaimen valintaikkunassa tai Tulostinasetustyökalussa.  Katso  "Tulostinasetustyökalun käyttö".
    • Jos tulostimeen on asetettu paperia ja DATA-merkkivalo palaa vihreänä eikä vilku, tulostin ei ole
      vastaanottanut tarpeeksi tietoja koko sivun tulostamista varten. Sammuta tulostin ja kytke se takaisin
      päälle.
    • Paperia voidaan lisätä tulostustyön lähettämisen jälkeen. Jos paperi meni vinoon tulostimen vetäessä sen
      aloitusasentoon, avaa vapautuskansi kokonaan, ota paperi pois ja sulje kansi ja aseta paperi uudelleen
      tulostimeen (katso "Paperi juuttui tulostimen sisään.").
    • Jos haluat tulostaa JPEG-kuvan käyttämättä tulostusohjainta, katso "Mitä on JPEG-tulostus ja miten sitä käytetään?".

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773