PJ-662

Miten tulostetaan tietokoneesta?

Voit tulostaa tietokoneesta seuraavasti.

1. Asenna tulostinohjain ja liitä tietokone tulostimeen. Lataa tulostinohjain, jotta voit tulostaa tiedot tietokoneesta. Lataa ja asenna tulostinohjain tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.
    Lisätietoja tulostimen liittämisestä Bluetoothin® kautta (vain PJ-662/663) on kohdassa tulostimen ja tietokoneen yhdistäminen Bluetoothin® kautta josta näet tarvittavat toimenpiteet.
  2. Käynnistä tulostin painamalla virtapainiketta ( Virta). VIRTA-merkkivalo syttyy.
    Varmista, että ladattu akku on asennettu tulostimeen tai että tulostin on kytketty AC- tai DC-virtalähteeseen.
    1 Virtapainike ( Virta )
    2 VIRTA-merkkivalo

3. Lisää paperia. Pidä paperia molemmin käsin suorassa ja työnnä paperia varovasti tulostimen syöttöaukkoon, kunnes rulla vetää paperin aloitusasentoon. On suositeltavaa käyttää aitoa Brother-paperia.
    • Varmista, että paperin alareuna on rullan suuntainen.
    • Vain paperin toiselle puolelle voi tulostaa. Aseta paperi niin, että sileä, päällystetty puoli on alaspäin.
      Paperiasettaminen 1 Tulostuspinta

4. Valitse sovelluksesta [Print ] (Tulosta). DATA-merkkivalo vilkkuu vihreänä sen merkiksi, että tulostin vastaanottaa tietoja, ja tulostus alkaa.
    • Tulostusasetusten muuttaminen tulostinohjaimella tai PJ-600-sarjan apuohjelmalla.
      Lataa ja asenna PJ-600-sarjan apuohjelma tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.

• Jos paperi on ladattu ja DATA-valo palaa vihreänä, tulostin ei ole vastaanottanut riittävästi tietoja koko sivun tulostamiseen. Tulosta ja poista sivu pitämällä syöttöpainiketta painettuna.

• Jos paperi on vinossa sen jälkeen, kun tulostin on vetänyt sen aloitusasentoon, avaa vapautuskansi kokonaan, poista paperi, sulje kansi ja lisää paperi uudelleen. (Lisätietoja on kohdassa paperitukos tulostimessa.)

• Jos haluat tulostaa JPEG-kuvan käyttämättä tulostinohjainta, katso lisätietoja kohdasta mikä on JPEG-tulostus ja miten sitä voi käyttää?.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-622, PJ-623, PJ-662, PJ-663