QL-710W

Virta katkeaa automaattisesti.

Jos Automaattinen virrankatkaisuaika on asetettu, kone sammuu, kun se on ollut käyttämättömänä asetetun ajan. Poista asetus käytöstä noudattamalla alla olevia ohjeita asettamalla ”Automaattinen virrankatkaisuaika” 0 minuutiksi.

Windows:

1. Liitä tulostin tietokoneeseen ja käynnistä tulostin.

2. Avaa [Laitteet ja tulostimet] -ikkuna.
    Katso ”Kuinka avataan Laitteet ja tulostimet-ikkuna”.

3. Napsauta tulostimen nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tulostimen ominaisuudet [Printer Properties].

4. Valitse Laiteasetukset [Device Settings] -välilehti ja valitse kohdan [Utility] valinta [Properties], jonka saat näkyviin napsauttamalla sitä.

5. Aseta ”Automaattinen virrankatkaisuaika” 0 minuutiksi ja napsauta [Käytä] -painiketta.

Mac:

1. Liitä tulostin tietokoneeseen ja käynnistä tulostin.

2. Valitse [Macintosh HD] - [Applications] - [Brother] - [P-touch Utilities] - [Brother [mallin nimi] Utility].

3. Aseta ”Automaattinen virrankatkaisuaika” 0 minuutiksi ja napsauta [Käytä] -painiketta.
  • Alkuperäinen ”Automaattinen virrankatkaisuaika” on 60 minuuttia.
  • Verkkoliitännällä varustetuissa malleissa automaattinen virrankatkaisu ei toimi kun laite on yhdistetty kiinteään tai langattomaan verkkoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-700, QL-710W, QL-720NW