PT-7600

Miten voin tulostaa useita kopioita etiketistä?

Toistotoiminnon avulla voit tulostaa jopa 99 kopiota samasta tekstistä.

1. Paina Code key ja sitten  Label type key.

2. Valitse  Left arrow key tai Right arrow key-näppäimillä näyttöön COPIES.

3. Paina Home-painike tai Lopeta-painike-painiketta, kunnes haluamasi kopiomäärä tulee näkyviin (tai kirjoita haluamasi asetus numeropainikkeilla).

4. Paina Uusi estä-näppäin painiketta (tai Tulosta-painike).  Print Option (Tulostusasetukset) -valikossa näkyy CONFIRM (VAHVISTA).

5. Aloita määritetyn kopiomäärän tulostus painamalla Uusi estä-näppäin  tai Tulosta-painike -painiketta. Kunkin kopion numero näkyy, kun sitä tulostetaan.
  • Jos katkaisuasetus on 1 tai 3, kunkin tarran tulostamisen jälkeen näyttöön tulee viesti LEIKKAA NAUHA JATKAAKSESI. Leikkaa valmis tarra ja tulostus jatkuu.
    Leikkaa nauha 5 minuutin kuluessa viestin ilmestymisajankohdasta.
  • Jos haluat määrittää lisätulostustoimintojen asetukset, sen sijaan, että jatkaisit vaihetta 5,  paina Home-painike tai Lopeta-painike -painiketta kunnes Print Option (Tulostusasetukset) -valikossa näkyy CONTINUE (JATKA) ja paina sitten painiketta Uusi estä-näppäin.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-7600