RJ-4030

Miten Li-ion-akku ladataan.

Tulostimeen on saatavana ladattava Li-ion-akku jonka lataus on suoritettava seuraavasti. Li-ion-akku voidaan ladata joko tulostimeen asennettuna tai irrallisena.

• Lataa uusi Li-ion-akku ennen käyttöä allaolevien ohjeiden mukaan.
  • Li-ion-akun lataaminen täyteen kestää jopa 360 minuuttia.
  • Uudella täyteenladatulla Li-ion-akulla voidaan tulostaa noin 2000 tarraa (käyttäen USB-liitäntää, testattu Brotherin testisivulla (peitto 7%, koko 4 x 6 tuumaa) 23°C lämpötilassa).

Li-ion-akun lataaminen

1. Tarkista että tulostimessa ei ole virta päällä. Sammuta se tarvittaessa painamalla
    power button(Power)-nappia pitkään.

2. Aseta Li-ion-akku tulostimeen.

3. Kytke akku verkkovirtaan käyttäen verkkolaitetta ja sähköjohtoa, tai kytke se tasavirtalähteeseen käyttäen lisävarusteena saatavaa tasavirtaliitäntäjohtoa.

Merkkivalo BATT (akku) palaa oranssina latauksen aikana.

Kun Li-ion-akku on täyteen ladattu, merkkivalo BATT sammuu.

battery 1 Merkkivalo BATT (akku)

Li-ion-akun latauksen lopettaminen

Li-ion-akun lataus lopetetaan irroittamalla verkkolaite ja sähköjohto, tai tasavirtaliitäntäjohto tasavirtalähteestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-4030, RJ-4040