PJ-662

Miten Li-ion-akku ladataan.

Tulostimeen on saatavana ladattava Li-ion-akku jonka lataus on suoritettava seuraavasti. Li-ion-akku voidaan ladata joko tulostimen sisälle asennettuna tai tulostimesta erillisenä.

• Lataa uusi Li-ion-akku ennen käyttöä allaolevien ohjeiden mukaan.
  • Li-ion-akun lataaminen täyteen kestää jopa 180 minuuttia. Uudella täyteenladatulla Li-ion-akulla voidaan tulostaa noin 300 sivua.

Lataaminen tulostimeen asennettuna

1. Tarkista että tulostimessa ei ole virta päällä.

2. Aseta Li-ion-akku tulostimeen.

Li-ion battery
  3. Kytke tulostin verkkovirtaan käyttäen verkkolaitetta ja sähköjohtoa, tai kytke se tasavirtalähteeseen käyttäen lisävarusteena saatavaa tasavirtaliitäntäjohtoa.

Akkumerkkivalo vilkkuu oranssina.

Kun Li-ion-akku on täyteen ladattu, akkumerkkivalo sammuu.

Li-ion battery 1 POWER-merkkivalo
    2 Akkumerkkivalo

Lataaminen ilman tulostinta

Kytke Li-ion-akku verkkovirtaan käyttäen verkkolaitetta ja sähköjohtoa, tai kytke se tasavirtalähteeseen käyttäen lisävarusteena saatavaa tasavirtaliitäntäjohtoa.

Akkumerkkivalo palaa oranssina.

Kun Li-ion-akku on täyteen ladattu, akkumerkkivalo sammuu.

battery indicator 1 Akkumerkkivalo

Li-ion-akun latauksen lopettaminen

Li-ion-akun lataus lopetetaan irroittamalla verkkolaite tai  tasavirtaliitäntäjohto akun AC/DC-liittimestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-622, PJ-623, PJ-662, PJ-663, PJ-673