PT-E560BT

Miten määritän leikkausasetukset ja mitä kaikkia asetuksia voin tehdä?

Nauhan leikkausasetuksilla voit määrittää, miten nauha syötetään ja leikataan tarroja tulostettaessa.
Niihin kuuluvat täydellinen leikkaus (1), puoleenväliiin leikkaus (2), ketju (3) tai näiden kolmen vaihtoehdon yhdistelmä.

Esimerkkikuva

Voit muuttaa nauhan leikkausasetuksia seuraavasti:

1. Paina Menu -näppäintä.

2. Valitse Leikkaa-vaihtoehto ylä - tai alanuolipainikkeella ja paina sitten OK - tai Enter -painiketta.

3. Määritä arvo ylä - tai alanuolipainikkeella ja ota asetukset käyttöön painamalla OK - tai Enter -painiketta.
    • Asetus tulee voimaan vain jos OK- tai ENTER- näppäintä painetaan.
    • Ketjutulostuksessa viimeistä tarraa ei leikata automaattisesti. Syötä ja leikkaa nauha painamalla Feed & Cut (syöttö ja katkaisu) -painiketta.

Alla olevassa taulukossa on luettelo kaikista käytettävissä olevista asetuksista:

Täysi leikkaus Puoliväli- leikkaus Ketju Kuva
    No (Ei) Yes (Kyllä) No (Ei) No.1
    Yes (Kyllä) Yes (Kyllä) No (Ei) No.2
    No (Ei) No (Ei) No (Ei) No.3
    Yes (Kyllä) No (Ei) No (Ei) No.4
    No (Ei) Yes (Kyllä) Yes (Kyllä) No.5
    Yes (Kyllä) Yes (Kyllä) Yes (Kyllä) No.6
    No (Ei) No (Ei) Yes (Kyllä) No.7
    Yes (Kyllä) No (Ei) Yes (Kyllä) No.8
    Erikoisteippi No.9

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-E550W, PT-E560BT