PJ-662

Miten Li-ion-akku asennetaan (lisävaruste)

1. Avaa tulostimen akkukotelon kansi painamalla salpaa.
    battery cover 1. Akkukotelon kansi
    2. Salpa

2. Käännä kansi auki ja irroita se.

3. Paina Li-ion-akun liukukytkimiä sisäänpäin ja aseta akku akkukoteloon.
    Slide switches 3. Liukukytkimet

Li-ion-akkua asennettaessa laita akun poistonauha, joka on kiinni tulostimessa akkukotelon pohjassa, kotelon pohjalle ja aseta akku paikoilleen. Akun poistonauhaa ei tarvita Li-ion-akkua poistettaessa.

1. Paina Li-ion-akun liukukytkimiä ulospäin jolloin akku lukittuu paikalleen.

Li-ion-akun jännite muuttuu akun tyhjentyessä, jolloin tulostusnopeus voi muuttua vastaavasti.

Miten Li-ion-akku poistetaan

Paina Li-ion-akun liukukytkimiä sisäänpäin ja nosta akku pois akkukotelosta.

slide switches 1. Liukukytkimet

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-622, PJ-623, PJ-662, PJ-663, PJ-673