PJ-523

Miten akku asennetaan (lisävaruste)

1. Avaa tulostimen akkukotelon kansi painamalla salpaa.

Käännä kantta poispäin verkkolaitteen liittimestä. Katso kuvaa.

image

2. Käännä kansi auki ja irroita se.

3. Työnnä akkuliitin varovasti tulostimen akkukotelon sisällä olevaan liittimeen.

Katso kuvaa.

image

4. Ota kiinni akun poistonauhasta, joka on kiinni tulostimessa akkukotelon pohjassa.

Katso kuvaa.

Jos et vedä akun poistonauhaa ulos, voit vahingossa asentaa akun sen päälle, jolloin et pysty irroittamaan akkua vetämällä nauhasta.

image

5. Ota kiinni akun poistonauhasta, kallista akkua ja työnnä se akkukoteloon.

Kun akku on sisällä kotelossa, paina se pohjaan asti.

Katso että akun se puoli jossa on teksti Ni-HM jää akkukotelossa näkyviin.

Muuten akkukotelon kantta ei saa kiinni.

Varoitustarran vastapuolella akussa on lämpötunnistin joka katkaisee virran jos akku ylikuumenee.

6. Aseta akkukotelon kansi paikalleen ensin vastakkaiselle puolelle verkkolaitteen liittimestä.

Sulje kansi ja katso että salpa menee kiinni. Paina kantta tarvittaessa verkkolaitteen liittimen päästä kunnes se napsahtaa kiinni.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-522, PJ-523, PJ-562, PJ-563