PT-P710BT

Mitä merkkivalot tarkoittavat?

Merkkivalot syttyvät ja vilkkuvat tulostimen tilan merkiksi.  Tällä ohjesivulla käytetään seuraavia symboleja kuvaamaan eri merkkivalojen värien ja kuvioiden merkitystä.

vihreä valo palaa / oranssi valo palaa / punainen valo palaa
Merkkivalo palaa kuvan värisenä
vihreä vilkkuu / oranssi vilkkuu / punainen vilkkuu
Merkkivalo vilkkuu kuvan värisenä
Off (Pois päältä)
Merkkivalo ei pala
Virran merkkivalo Kunto Ratkaisu
vihreä valo palaa
  • Tulostin on yhdistetty Bluetooth®-yhteydellä.
  • Teippiä syötetään.
  • Teippiä leikataan.
  • Tulostus
vihreä vilkkuu
(0.5 sekunnin välein)
  • Laite vastaanottaa tietoja älypuhelimesta, tablet-laitteesta tai tietokoneesta.
  • Siirretään ohjelmaa
vihreä vilkkuu
(Palaa 3 sekunnin ajan ->
ei pala 1 sekunnin ajan)
Valmis Android-™ käyttäjät:
Jos merkkivalo vilkkuu vihreänä, vaikka tulostimen ja mobiililaitteen välinen yhteys on muodostettu, tarkista seuraavat asiat.

1. Vilkkuuko LED-valo, kun tulostin ja mobiililaite on liitetty?
    ->LED-valo lakkaa vilkkumasta ja jää palamaan, kun tulostus alkaa.

2. Onko tulostin ja mobiililaite liitetty oikein?
    ->Lisätietoja tulostimen ja mobiililaitteen liittämisestä on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten liitän mobiililaitteen tulostimeen? (P-touch Design&Print / Design&Print 2).
oranssi valo palaa Alustustila
oranssi vilkkuu
(0.5 sekunnin välein)
Jäähdytystila
punainen vilkkuu
(2 kertaa 1 sekunnissa →
ei pala 1 sekunnin ajan)
Litiumioniakun virhe
  1. Paina virtapainiketta.
  2. Varmista, että eristelevy on irrotettu, ja lataa litiumioniakku.
    Lisätietoja akun lataamisesta on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten litiumioniakku ladataan?”.
  3. Jos ongelma ei poistu, vaihda litiumioniakku uuteen.
punainen vilkkuu
(1 sekunnin välein)
Litiumioniakun virta on lähes lopussa.
  1. Paina virtapainiketta.
  2. Varmista, että eristelevy on irrotettu, ja lataa litiumioniakku.
    Lisätietoja akun lataamisesta on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten litiumioniakku ladataan?”.
  • Ei teippikasettia
  • Väärä teippi-virhe
  • Virheellinen nauha-virhe
  1. Paina virtapainiketta.
  2. Asenna yhteensopiva teippikasetti.
Korkea lämpötila-virhe
  1. Paina virtapainiketta.
  2. LED-valo alkaa vilkkua oranssina 0.5 sekunnin välein ja tulostin alkaa jäähtyä. Odota, kunnes merkkivalo alkaa vilkkua vihreänä.
  3. Varmista, että merkkivalo vilkkuu vihreänä ja tulostin on valmis, ja yritä sitten tulostaa uudelleen.
Tiedonsiirtovirhe
  1. Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen.
  2. Mobiililaite:
    Muodosta yhteys tulostimeen Bluetoothin kautta.
    Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten liitän mobiililaitteen tulostimeen? (P-touch Design&Print / Design&Print 2).
    Tietokone:
    Irrota USB-laite ja liitä se uudelleen tai vaihda USB-portti.
    Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Mitentulostin liitetään tietokoneeseen USB-kaapelilla?”.
Leikkurivika

Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen.

Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä: Tulostin lopettaa tulostamisen, virran merkkivalo vilkkuu punaisena ja mobiililaite näyttää virheilmoituksen.”.

punainen valo palaa Ohjelman siirtovirhe Siirrä ohjelma uudelleen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun.
punainen vilkkuu
(0.3 sekunnin välein)
Järjestelmävirhe
  • Ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun.
  • LED-valo voi vilkkua eri tavalla virtapainiketta painettaessa. Jos ongelma ei poistu ota yhteyttä Brother-asiakaspalveluun.

Akun merkkivalo Kunto Ratkaisu
Off (Pois päältä) Lataus valmis
oranssi valo palaa Ladataan
oranssi vilkkuu
(Ei käytössä 3 sekunnin ajan ->
palaa 0.5 sekunnin ajan)
Litiumioniakku: Puoliksi ladattu
oranssi vilkkuu
(Ei käytössä 2 sekunnin ajan ->
vilkkuu 2 kertaa.)
Litiumioniakku: Tyhjä
oranssi vilkkuu
(0.5 sekunnin välein)
  • Litiumioniakun virta on lähes lopussa.
  • Litiumioniakun vika
  1. Paina virtapainiketta.
  2. Varmista, että eristelevy on irrotettu, ja lataa litiumioniakku.
    Lisätietoja akun lataamisesta on usein kysytyissä kysymyksissä: Miten litiumioniakku ladataan?”.
  3. Jos ongelma ei poistu, vaihda litiumioniakku uuteen.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-P710BT