QL-820NWB/820NWBc

Mitä merkkivalot tarkoittavat?

Merkkivalot syttyvät ja vilkkuvat tulostimen tilan merkiksi.  Tällä ohjesivulla käytetään seuraavia symboleja kuvaamaan eri merkkivalojen värien ja kuvioiden merkitystä.

vihreä valo palaa tai oranssi valo palaa tai punainen valo palaa tai sininen valo palaa
Merkkivalo palaa kuvan värisenä
vihreä vilkkuu tai oranssi vilkkuu tai punainen vilkkuu tai sininen vilkkuu
Merkkivalo vilkkuu kuvan värisenä
Off (Pois päältä)
Merkkivalo ei pala

Tilamerkkivalo LCD-näyttö Toiminta Ratkaisu
vihreä valo palaa

Syöttötila

Leikkaustila
Puhdistustila
Alustustila
Tulostus Tulostustila
Massamuistitila Massamuistitila
WPS-asetus WPS-asetustila
Toimii…Odota hetki Verkon valmistelutila
Tulostimen tela pyörii
vihreä vilkkuu

Tulostustyön peruuttaminen

Tulostinta etsitään mobiililaitteesta käsin AirPrint-toiminnolla
Toimii…Odota hetki Tulostuksen valmistelutila
Vastaanottaja Vastaanottaa tietoja
Ladattavat tiedostot Siirretään tietoja
Toimii.. Älä katkaise virtaa Tietojen korvaaminen
Ei voi siirtyä mallitilaan Virhe mallia siirrettäessä Siirrä malli laitteesta tulostimeen.
Verkkoasetusten virhe Verkkoasetusten virhe Varmista, että SSID ja salasana ovat oikein, ja muodosta sitten yhteys uudelleen.
Virheellinen SSID SSID syötetty väärin/asetus sallitun alueen ulkopuolella Kirjoita vähintään yksi merkki.
Salasana ei kelpaa Salasana syötetty väärin/salasana sallitun alueen ulkopuolella Kirjoita salasanaksi vähintään kahdeksan merkkiä.
Väärä salasana Virheellinen salasana Anna oikea salasana.

oranssi valo palaa

DK-rullalokeron kansi on auki.

Järjestelmä sammui

oranssi vilkkuu

(0.5 sekunnin välein)

Jäähdytys Jäähdytystila Odota noin 10 minuuttia ja yritä tulostaa uudelleen.
punainen valo palaa

Käynnistystila Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun.

punainen vilkkuu

(1 sekunnin välein)

Rullapaperia ei voi syöttää Paperi loppui

Vaihda uusi DK-rulla. Jos rullaa on jäljellä riittävästi, asenna DK-rulla oikein.
Napsauttamalla tätä näet, miten rulla asennetaan/vaihdetaan

Rullapaperia ei voi syöttää Syöttövirhe

Aseta DK-rullan pää oikein.

Ei rullaa Ei paperia

Lataa DK-rulla.
Napsauttamalla tätä näet, miten rulla asennetaan/vaihdetaan

Väärä rullatyyppi Väärä tulostusmateriaali

Jos tulostat 2 värillä, varmista, että tulostimeen on asetettu musta/punainen-tulostukseen tarkoitettu DK-rulla.

Jos käytit musta/punainen teksti, valkoinen pohja-DK-rullaa mustavalkotulostuksessa, [2-väritila]- ja [2-väri [Musta/Punainen]-asetukset on otettava käyttöön kussakin sovelluksessa. Lisätietoja on usein kysytyissä kysymyksissä 2-värinen tulostus ei onnistu.

・Lataa oikea DK-rulla.
Napsauttamalla tätä näet, miten rulla asennetaan/vaihdetaan

Kansi auki Kansi auki-virhe

Sulje DK-rullalokeron kansi oikein.

Tiedonsiirtovirhe Tiedonsiirtovirhe ・Tietojen siirto epäonnistui. Kun malli lähetetään .blf-tiedostona, tiedostossa annettu mallin nimi on eri.
→ Tarkista tulostimen ja tietokoneen välinen tieto ja yhteyden tila.
Napsauttamalla tätä näet, miten yhdistän tulostimen tietokoneeseen Wi-Fi-yhteydellä?
Napsauttamalla tätä näet, miten yhdistän tulostimen ja mobiililaitteen Bluetoothin kautta?

・Langaton lähiverkko tai Bluetooth® -yhteys katkesi. Katkaise tulostimesta virta ja kytke tulostimeen virta uudelleen.
Napsauttamalla tätä näet, miten yhdistän tulostimen tietokoneeseen Wi-Fi-yhteydellä?
Napsauttamalla tätä näet, miten yhdistän tulostimen ja mobiililaitteen Bluetoothin kautta?

・Jos Windows-käyttöjärjestelmässä
ilmenee tämä virhe 2-väritulostuksen aikana, napsauta P-touch Editor -sovelluksen (Tulosta) -painiketta ja muuta (Tuloste) -asetukseksi (Vakio) näkyviin tulevassa (Tulosta) -valintaikkunassa.
Jos valittuna on suuri erotuskyky [High Resolution], et voi käyttää 2-väritulostusta.
Tiedot liian suuria Muisti täynnä -virhe Pienennä tulostustietojen kokoa tai poista tarpeettomia tiedostoja ja siirrä tiedot uudelleen.
USB-isäntämuisti täynnä -virhe Yritä skannata viivakoodi uudelleen hetken kuluttua.
BLF-tiedosto virheellinen BLF-tiedostovirhe Varmista, että malli tukee .blf-tiedostoja, ja siirrä tiedot uudelleen.
JPEG-tiedosto virheellinen JPG-tiedostovirhe Tarkista .jpg-tiedostojen koko ja siirrä tiedot uudelleen.
Tietokannan hakuvirhe Tietokannan hakuvirhe

・Ei ole tietokantaa, jonka numero on määritetty. Määritä oikea numero.

・Linkitetyn tietokannan mallin haku epäonnistuu.
→ Hae uudelleen.

Väärä malli valittu Ei mallia-virhe

・Määritetyllä numerolla ei ole mallia. Määritä oikea numero.

・Määritettyä mallia ei ole, kun mallia tulostetaan.
→ Valitse oikea malli ja tulosta uudelleen.

WPS Timeout (TCP-aikakatkaisu) Tukiaseman hakuvirhe

・Tukiasemaa ei löydy.
→ Yritä muodostaa yhteys uudelleen.

・Liityntäpistettä johon yhteys muodostetaan ei löydetty.
→ Tarkista WPS-tukiaseman ympäristö (tukiaseman ja tulostimen välinen etäisyys, esteet jne.) ja määritä sitten tulostimen WPS-asetukset uudelleen.

Langattoman lähiverkon asetusvirhe Tukiaseman yhteysvirhe Jos käytössä on vähintään kaksi liityntäpistettä, vähennä tukiasemien määrä yhteen ja kytke tulostin uudelleen.
Tukiaseman asetusvirhe

Määritä tukiaseman salausmenetelmäksi jokin muu kuin WEP, ja määritä langattoman lähiverkon asetukset WPS-toiminnolla.

Lisätietoja tukiaseman salausmenetelmän määrittämisestä on tukiaseman mukana toimitetuissa ohjeissa.
WPS vastaanotti virheellistä tietoa Suojausvirhe Määritä langattomat asetukset uudelleen WPS -toiminnolla.
Tietojen päivitysvirhe Tietojen päivitys keskeytyi Vahvista verkkoyhteyden tila ja päivitä tiedot uudelleen.
Akku tyhjä Lataus loppu-virhe Liitä verkkolaite tulostimeen.

punainen vilkkuu

(0.9 s pois päältä + 0.3 s vilkkuu)

Leikkurivirhe Leikkurivirhe

Älä avaa DK-rullalokeron kantta, kun leikkuria käytetään.

Voit kuitata tämän virheen painamalla mitä tahansa painiketta.
USB-laite ei ole yhteensopiva USB-isännän virrantarve liian suuri / USB-isäntä ei ole yhteensopiva laitteen kanssa

Vaihda USB-isäntä toiseen, yhteensopivaan USB-laitteeseen.

Tämä tulostin on yhteensopiva HID-luokan USB-laitteiden kanssa.
USB-keskitin ei ole yhteensopiva USB-keskittimen yhteysvirhe Irrota USB-keskitin.
Massamuistivirhe Massamuistivirhe Tiedostojärjestelmä vioittui tai tiedostoa kopioidaan samalla kun tiedostoa käsitellään massamuistissa. Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen.

punainen vilkkuu

(0.3 sekunnin välein)

Järjestelmävirhe Järjestelmävirhe Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen. Jos ongelma ei poistu, ota yhteys Brother-asiakaspalveluun.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-820NWB/820NWBc