PJ-673

Mitä merkkivalot tarkoittavat?

Merkkivalot syttyvät ja vilkkuvat tulostimen tilan merkiksi. Tällä ohjesivulla käytetään seuraavia symboleja kuvaamaan eri merkkivalojen värien ja kuvioiden merkitystä.

palaa vihreänätaipalaa oranssina taipalaa punaisena Merkkivalo palaa kuvan värisenä
vilkkuu vihreänä taivilkkuu oranssina taivilkkuu punaisena Merkkivalo vilkkuu näytössä näkyvässä värissä
blinking in orange and green taivilkkuu punaisena ja oranssina Merkkivalo vilkkuu vuorotellen eri värisenä kuvan mukaisesti
Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa
Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala
POWER DATA STATUS WLAN Kuvaus
palaa vihreänä Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Verkkolaite/DC-kaapeli/ladattava litiumioniakku käytössä
palaa oranssina Merkkivalo ei pala Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala Ladattava Ni-MH-akku käytössä
palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Ladattava akku on käytössä, akku on täynnä
palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa kerran 4 sekunnissa
(4 sekunnin välein)
Merkkivalo ei pala Ladattava akku on käytössä, akun lataus on puolillaan
palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa kaksi kertaa 4 sekunnin välein
(Kaksi kertaa 4 sekunnin välein)
Merkkivalo ei pala Ladattava akku on käytössä, akun lataus on vähissä
palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa vilkkuu oranssina
(Kerran sekunnissa)
Merkkivalo ei pala Ladattava akku on ladattava
vilkkuu oranssina ja vihreänä Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Ladattava Ni-MH-akku tyhjenee
vilkkuu vihreänä Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Ladattava Ni-MH-akku latautuu
palaa vihreänä tai oranssina vilkkuu vihreänä Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala Tietojen tulostaminen tai vastaanottaminen
palaa vihreänä tai oranssina palaa vihreänä Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala

Puskuri sisältää tulostumattomia tietoja

>> Lisätietoja alla

palaa vihreänä tai oranssina vilkkuu punaisena Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala Vastaanotetaan flash-päivitystä
palaa vihreänä tai oranssina palaa oranssina Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala Vastaanotetaan tulostimen päivitystä
palaa vihreänä tai oranssina palaa punaisena Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala Tulostin on huoltotilassa (tulostinraportin tulostamista varten)
vilkkuu punaisena vilkkuu punaisena vilkkuu punaisena Merkkivalo ei pala Järjestelmävirhe (huoltokutsu)
vilkkuu punaisena Merkkivalo ei pala vilkkuu oranssina Merkkivalo ei pala

Virhe ladattavaa Ni-MH-akkua ladattaessa/purettaessa (akkua ei asennettu)

>> Lisätietoja alla

vilkkuu punaisena Merkkivalo ei pala vilkkuu vihreänä Merkkivalo ei pala

Latauksen/latauksen aikakatkaisun virhe (ladattava Ni-MH-akku)

>> Lisätietoja alla

palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo ei pala vilkkuu punaisena ja oranssina Merkkivalo ei pala

Pää tai moottori jäähtyy

>> Lisätietoja alla

vilkkuu punaisena vilkkuu oranssina Merkkivalo palaa tai vilkkuu kaikissa väreissä tai kuviossa Merkkivalo ei pala

Tietojen vastaanottovirhe

>> Lisätietoja alla

palaa vihreänä vilkkuu punaisena vilkkuu punaisena Merkkivalo ei pala

Tulostin on käynnistystilassa

>> Lisätietoja alla

palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala
(3 sekunnin välein)
Langaton lähiverkko käytössä, ei yhteyttä
palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Langaton lähiverkko käytössä, yhteys muodostettu
palaa vihreänä tai oranssina Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala Merkkivalo ei pala USB-tila

Ilmaisimen varoitukset

Virtamerkkivalo ei syty

Tulostin ei saa virtaa. Jos käytät AC- tai DC-virtalähdettä, varmista, että verkkolaite tai DC-kaapeli on kytketty oikein (katso usein kysytyt kysymykset:  Miten laite liitetään verkkovirtalähteeseen (lisävaruste) tai Miten laite liitetään DC-virtalähteeseen (lisävaruste)) ja varmista, että virta on kytketty. Jos käytät ladattavaa akkua, varmista, että akku on asennettu tulostimeen tukevasti ja että se on ladattu täyteen. Jos käytät tasavirtaa, tarkista sulake.

Virhe ladattavaa Ni-MH-akkua ladattaessa/purettaessa (akkua ei asennettu)

Tulostin ei havainnut ladattavaa Ni-MH-akkua, kun yritit ladata akkua.
Varmista, että ladattava Ni-MH-akku on asennettu oikein ja että akussa tai liittimessä ei ole rikkoutuneita johtoja. (Katso usein kysytyt kysymykset: Ni-MH-akun asentaminen (lisävaruste).)

Jos ladattava Ni-MH-akku on liitetty oikein, akku on saattanut ylikuumentua latauksen aikana. Anna ladattavan Ni-MH-akun jäähtyä, ennen kuin lataat sen uudelleen. Jos ongelma ilmenee uudelleen, vaihda ladattava Ni-MH-akku.

Latauksen/latauksen aikakatkaisun virhe (ladattava Ni-MH-akku)

Ladattavan Ni-MH-akun lataaminen kestää liian kauan (tavallisesti akku latautuu täyteen 120 minuutin kuluessa). Vaihda ladattava Ni-MH-akku.

Vastaanotetut tiedot puskurissa

Tulostustiedot tallennetaan puskuriin. Koska tulostus ei ala, ennen kuin kaikki tiedot on vastaanotettu, langattoman lähiverkkoyhteyden katkeaminen siirron aikana tallentaa tiedot ja jättää tulostimen tilaan, jossa se ei voi tulostaa. Sammuta tulostin ja käynnistä se uudelleen.

Pää tai moottori jäähtyy

Lämpötulostuspää tai moottori on liian kuuma.

Pää:
Jos lämpötulostuspää kuumenee liikaa, lämpöpää voi tuottaa paperille jälkeä alueille, joita ei ole tarkoitettu tulostettavaksi. Tämä ongelma voi ilmetä, kun tulostetaan paljon tummia asiakirjoja, joissa on paljon tekstiä.
Tämän välttämiseksi tulostin pysähtyy ja jatkaa tulostusta tulostuspään jäähtymisen jälkeen.
Voit välttää tai viivyttää tulostustauon alkamista käyttämällä tulostettaessa vaaleampaa tulostusjälkeä, vähentämällä tulostettavan mustan jäljen määrää (esimerkiksi poistamalla taustan varjostuksen ja värit kaavioista ja esitysgrafiikasta), varmista myös, että tulostimessa on riittävä ilmanvaihto eikä sitä ole suljetussa tilassa.

Moottori:
Älä käytä tulostinta jatkuvasti. Jos tulostinta käytetään jatkuvasti, moottori kuumenee liikaa. Tässä tapauksessa tulostin keskeyttää tulostuksen ja jatkaa sitä, kun moottori on jäähtynyt.

Tämä tila voi ilmetä useammin, kun tulostinta käytetään korkealla (yli 3000 m / 10,000 jalkaa), koska tulostimen jäähdytykseen tarvittavan ilman tiheys on pienempi.

Tietojen vastaanottovirhe

Jos tiedonsiirto on epävakaata, tietoja ei ehkä voi vastaanottaa oikein. Paranna viestintäolosuhteita ja muodosta yhteys uudelleen.

Tulostin on käynnistystilassa

Tämä ongelman ratkaisemiseen tarvitaan asiantuntija-apua. Kysy lisätietoja jälleenmyyjältä tai Brother-asiakaspalvelusta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-673