PJ-763MFi

Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Bluetoothin kautta? (Windows 10 S)

Toimi seuraavasti:

1. Valitse Käynnistä -valikosta [Asetukset] - [Laitteet] - [Bluetooth, tulostimet, hiiri].

2. Valitse [Lisää Bluetooth tai muu laite].

3. Valitse [Bluetooth].

4. Valitse tulostin, jonka kanssa muodostetaan laitepari.

5. Avaa [Laitteet ja tulostimet].

6. Napsauta tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Ominaisuudet].

7. Avaa välilehti [Palvelu] ja pane muistiin portin nimi ("COM" plus numero) kohdan [Sarjaportti (SPP)] oikealla puolella.

8. Liitä tietokone ja tulostin USB-kaapelilla.
    Tietokoneen näytön oikeaan alakulmaan tulee ilmoitus "Laitteen määritys valmis" ja ikkunaan [Laitteet ja tulostimet] lisätään tulostimen kuvake.

9. Napsauta tulostinkuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse [Tulostimen ominaisuudet].

10. Avaa [Portit] -välilehti ja valitse vaiheessa 7 merkitty portin nimi.

11. Valitse [OK] niin tulostimen ominaisuudet-ikkuna suljetaan.

12. Sulje tulostinikkuna niin asennus on valmis.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-662, PJ-663, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883