PJ-762

Miten tulostin liitetään tietokoneeseen Bluetoothin kautta®? (Mac OS X 10.8 – macOS 10.15)

Asenna tarvittavat laitteet ja ohjelmistot tietokoneen tai Bluetooth-sovittimen valmistajan suositusten mukaisesti.

> Mac OS X 10.9 - macOS 10.15

> Mac OS.X 10.8

Mac OS X 10.9 - macOS 10.15

1. Avaa Omenavalikko ja sieltä [Järjestelmäasetukset].
    Apple-valikko

2. Valitse [Bluetooth].
    Bluetooth

3. Jos siellä lukee [Bluetooth: Pois], napsauta [Ota Bluetooth käyttöön] -painiketta.
    Ota Bluetooth käyttöön

4. Ota Bluetooth-toiminto käyttöön painamalla tulostimen Bluetooth (Bluetooth) -painiketta pitkään.

5. Kun tulostimen nimi näkyy Mac-tietokoneen näytöllä, valitse tulostimen nimi ja napsauta [PAIR] -painiketta.
    Muodosta pariliitos

Kun Bluetooth-yhteys on muodostettu, tulostimen nimen alla näkyy [Connected ] (yhdistetty).
    Connected (Yhdistetty)

Mac OS X 10.8

1. Valitse valikkorivin (Bluetooth) -valikosta [Määritä Bluetooth-laite] Bluetooth . Näyttöön tulee [Bluetooth Setup Assistant] -ikkuna.

2. Ota Bluetooth-toiminto käyttöön painamalla tulostimen (Bluetooth) -painiketta pitkään Bluetooth .

3. Valitse luettelosta haluamasi tulostin ja valitse sitten [Continue ] (Jatka).
    Näyttöön tulee [Print & Scan] (Tulosta ja skannaa) -ikkuna.

4. Napsauta +-painiketta ja valitse sitten [Lisää tulostin tai skanneri].
    Tulostus ja skannaus
    Näyttöön tulee [Add ] (Lisää) -ikkuna.

5. Valitse tulostimen nimi ja valitse sitten [Add].
    Lisää ikkuna
    Tulostin lisätään kohtaan [Print & Scan].

Joskus laiteparin muodostus pitää suorittaa Bluetooth-salasanaa eli PIN-koodia käyttäen. Tulostimen PIN-koodin oletusarvo on laitteen sarjanumeron neljä viimeistä numeroa. Tulostimen PIN-koodia voi muuttaa tarvittaessa apuohjelmalla Tulostinasetustyökalu (katso usein kysyttyjä kysymyksiä: "[Printer Setting Tool (Mac)/tulostimen asetustyökalu]-työkalun käyttö. Voit ladata ja asentaa sen [Ladattavat tiedostot] -sivulla.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-862, PJ-863, PJ-883