PJ-662

Miten tulostin yhdistetään tietokoneeseen Bluetooth®-yhteydellä? (Mac OS X 10.6 / 10.7)

Bluetooth-yhteyttä käytettäessä täytyy ensin asentaa tietokoneeseen Bluetooth-liitäntä ja -ohjain ennen tulostinohjaimen ja -ohjelmien asentamista.

1. Bluetooth-asetukset

1. Valitse (Bluetooth) -valikosta [Set up Bluetooth device.../Määritä Bluetooth-laite...] Bluetooth . [Bluetooth Setup Assistant] (Bluetooth-ohjattu asennus) -ikkuna avautuu.
    2. Valitse luettelosta haluamasi tulostin ja valitse sitten [Continue/Jatka].
    3. Valitse [Passcode Options.../Kirjautumiskoodin asetukset...]
    4. Valitse [Use a specific passcode]. Syötä tulostimen Bluetooth-salasana (PIN-koodi), valitse [OK] ja valitse sitten [Continue/Jatka].

Tulostimen salasanan (PIN-koodin) oletusarvo on laitteen sarjanumeron neljä viimeistä numeroa.

PIN Code (PIN-koodi)
    1. Kun pääset ikkunaan [Conclusion], valitse [Quit/Lopeta].

2. Sarjaportin asetukset

1. Avaa [System Preferences.../Järjestelmäasetukset...] ja valitse [Bluetooth].
    2. Valitse valikosta [Edit Serial Ports.../Muokkaa sarjaportteja...] .
      muokkaa sarjaportteja
    3. Alasvetovalikosta [Protocol] valitse [RS-232], valitse alasvetovalikosta [Service] kohta [SPP Printing] ja sitten [Apply/Käytä].
      sarjaporttien muokkaaminen 02

3. Lisää Bluetooth-tulostin

1. Käynnistä Bluetooth-tulostimen asennusohjelma. Kaksoisosoita [Macintosh HD] - [Library] - [Printers] - [Brother] - [PocketJet Utilities] - [Bluetooth Printer Setup.App].
    2. Kohdassa [Printer Name/Kirjoittimen nimi] valitse tulostimelle portti jonka nimen näit kohdassa 3, kohdasta [Serial Port Setup].
      Valitse tulostimelle ohjain alasvetovalikosta [Print using/Tulosta käyttäen] ja osoita [Add/Lisää].

Bluetooth-tulostin lisätään Järjestelmäasetuksiin kohtaan [Print & Fax].

Joskus laiteparin muodostus pitää suorittaa Bluetooth-salasanaa eli PIN-koodia käyttäen. Tulostimen PIN-koodin oletusarvo on laitteen sarjanumeron neljä viimeistä numeroa. Tulostimen PIN-koodia voi muuttaa tarvittaessa apuohjelmalla PJ-600 Series Utility. Voit ladata ja asentaa sen tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PJ-662, PJ-663