RJ-4030

Tulostuslaatu on huono, kuva on liian vaalea tai tumma.

Voit tehdä tulosteista vaaleampia tai tummempia säätämällä tulostustiheyttä tulostinohjaimen valintaikkunasta tai RJ Utility-apuohjelmalla.

-5 on vaalein ja +5 on kaikkein tummin.

Varmista, että käytät aitoa Brother-lämpöpaperia.

Ennen RJ Utility-ohjelmiston käyttöä

• Kytke tulostin verkkolaitteeseen tai autosovittimeen tai varmista, että akku on ladattu täyteen.
  • Ennen päivitystä varmista että tulostinohjain on asennettu ja toiminnassa.
  • Liitä tulostin tietokoneeseen USB- tai Bluetooth®-yhteydellä (vain RJ-4030 / RJ-4030Ai).

Säädä tulosteen tummuus seuraavasti:

1. Kytke määritettävä tulostin tietokoneeseen.

2. Käynnistä tulostimen asetustyökalu.
    Katso lisätietoja kohdasta RJ-apuohjelman käyttö (Windows).

3. Avautuu Printer Setting Tool-ikkuna.
    Valitse vaiheessa 1 liitetty tulostin ja napsauta [Utility] -painiketta.
    Tulostimen asetustyökalu

4. Avautuu Utility-ikkuna.
    Valitse [Print Density ] (Tulostustiheys) -valintaruutu.
    Apuohjelma

5. Valitse haluttu tulostuksen tummuus alasvetovalikosta.

6. Tallenna asetukset tulostimeen valitsemalla [Apply ] (Käytä).

Aiheeseen liittyvät mallit

RJ-4030, RJ-4040