PT-D800W

Miten tulostin puhdistetaan/huolletaan?

Suosittelemme puhdistamaan tulostimen säännöllisesti, jotta sen suorituskyky säilyy ja käyttöikä pitenee.

Irrota aina akku ja verkkolaite ennen tulostimen puhdistamista.

> Laitteen puhdistaminen
> Tulostuspään puhdistaminen
> Tarran vetorullien puhdistaminen
> Tarraleikkurin puhdistaminen
> FLE-anturin puhdistaminen
> Nappipariston vaihtaminen

Laitteen puhdistaminen

Pyyhi pöly ja jäljet päälaitteesta pehmeällä, kuivalla liinalla.
Käytä hieman kostutettua liinaa vaikeasti irtoaviin tahroihin.

Älä käytä tinneriä, bentseeniä, alkoholia tai muita orgaanisia liuottimia. Ne voivat pehmentää kuorta tai vahingoittaa tulostimen ulkoasua.

Tulostuspään puhdistaminen

Tulostetuissa tarroissa on raitoja tai niiden laatu on huono. Yleensä tulostuspää on likainen.
Puhdista tulostuspää etanoliin kostutetulla vanupuikolla tai lisävarusteena saatavalla tulostuspään puhdistuskasetilla (TZe-CL6).

Puhdista tulostuspää
Tulostuspää

Älä koske tulostuspäähän paljaalla sormella. Tulostuspää voi olla kuuma.

Tulostuspään puhdistuskasettia käytetään tulostuspään mukana toimitettujen ohjeiden mukaisesti.

Tarran vetorullan puhdistaminen

Jos tarroihin tulostettujen merkkien laatu on huono, vaikka tulostuspää olisi puhdistettu, puhdista koko tarran vetorulla kuivalla vanupuikolla liikuttamalla vanupuikkoa ylös ja alas samalla, kun pyörität rullaa.

Puhdista tarrojen rulla

Tarraleikkurin puhdistaminen

Teippiliimaa voi kertyä teräyksikön päälle toistuvan käytön jälkeen, jolloin terät voivat juuttua kiinni.
Pyyhi terät noin kerran vuodessa kuivalla vanupuikolla.

Kasettinauhaterä

Älä kosketa teriä suoraan paljain käsin.

FLE-anturin puhdistaminen

Jos FLE-anturi on likainen, FLE-tarroja ei voi asettaa oikein. Pyyhi anturi etanoliin kostutetulla vanupuikolla.

Puhdista FLE-anturi

Nappipariston vaihtaminen

Nappiparistoa käytetään varavirtalähteenä näppäimistön LCD-yksikön sisäisen kellon asetusten ylläpitoon. Paristo kuluu, vaikka tulostinta ei käytetä pitkään aikaan.

• Käytä tulostimessa vain suositeltuja paristoja. Muut paristot voivat vahingoittaa tulostinta.
  • Vie paristot asianmukaiseen keräyspisteeseen, ei sekajätteisiin. Noudata lisäksi kaikkia soveltuvia valtiollisia, kunnallisia ja yritysten sisäisiä määräyksiä.
  • Kun säilytät tai hävität pariston, kääri se esimerkiksi sellofaaniteippiin, jotta se ei pääse oikosulkuun.
(Esimerkki pariston eristyksestä)
Akun eristys

1 Sellofaaniteippi

2 Nappiparisto

• Suosittelemme vaihtamaan pariston 2 vuoden välein.
  • Jos kello nollautuu, kun tulostimeen syötetään virtaa, vaihda paristo. Kun vaihdat pariston, osta CR2032-paristo (suositellut valmistajat: Hitachi Maxell, Ltd., FDK Corporation).
  1. Katkaise tulostimesta virta pitämällä Virtapainike (virta) -painiketta painettuna
    ja irrota tulostin pistorasiasta. Jos ladattava litiumioniakku on asennettu, irrota se.

2. Avaa yläkansi painamalla kannen avauspainiketta.

3. Käännä nappipariston kantta kolikon tai vastaavan esineen avulla hitaasti paristokotelon kannen nuolen suuntaan, kunnes kansi pysähtyy, ja irrota sitten nappipariston kansi.
    Irrota akun kansi

Jos nappipariston kansi käännetään väkisin pysäyttimen ohi, se voi vaurioitua.

1. Irrota paristo.
    Paina alla olevan kuvan mukaisesti pariston kohtaa A, jotta voit irrottaa sen.
    Irrota akku

2. Asenna uusi paristo.

Varmista, että asetat uuden pariston paikalleen siten, että pluspuoli (+) ja miinuspuoli ovat oikeaan suuntaan.

3. Aseta nappipariston kansi takaisin alkuperäiseen asentoonsa. Aseta nappipariston kansi paikalleen kääntämällä nappipariston kantta kolikon tai muun vastaavan esineen avulla hitaasti paristokotelon kannen nuolen vastakkaiseen suuntaan, kunnes kansi pysähtyy.
    Palauta akku

Jos nappipariston kansi käännetään väkisin pysäyttimen ohi, se voi vaurioitua.

4. Sulje yläkansi.

Video: Miten tulostin puhdistetaan/huolletaan?

Painikkeiden käyttäminen:

Toista

Käynnistä video

Baaria

Kelaa videota

Lopeta

Pysäytä video

Toista uudelleen

Käynnistä video uudelleen

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D800W