PT-1230PC

P-Touchin takana on kytkin jossa lukee E/EL. Mitä sillä tehdään?

Se on tilanvaihtokytkin ("Mode selector").

PT-1230PC toimii kahdessa tilassa - "EL" (P-touch Editor Lite) ja "E" (P-touch Editor 5.0).

Kytkin on asetettu tehtaalla valmiiksi EL-asentoon.

image

• EL-tilassa voit käynnistää P-touch Editor Lite-ohjelman asentamatta tarraeditoria tai tulostinohjainta.

• E-tilassa on ennen laitteen käyttöä asennettava tietokoneeseen tarraeditori P-touch Editor 5.0 ja tulostinohjain jotka voidaan ladata Brotherin sivulta.

• Älä kytke PT-1230PC-tulostinta tietokoneeseen ennen kuin P-touch Editor 5.0 on asennettu.

• Huomaa että tilanvalintakytkin P-touchin takana on siirrettävä asentoon "E" ennen USB-kaapelin kytkemistä jos haluat tulostaa tarran P-touch Editor 5.0-ohjelmasta.

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-1230PC