QL-710W

Miten asennan ohjelmiston CD-ROM-levyltä? (Mac)

• Voit ladata ja asentaa ohjelmiston uusimman version tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta.
  • MacOS11 tai uudempi:
    Voit tulostaa AirPrint- tai P-touch Editorista asentamatta tulostinohjainta. Lataa P-touch Editorin uusin versio tämän sivuston [Ladattavat tiedostot] -osiosta ja tulosta tarra sen kautta.

Asenna ohjelmisto CD-ROM-levyltä seuraavasti:

> USB-liitännän käyttäjille

> Kiinteän verkkoliitännän käyttäjät (vain QL-720NW)

> Langattoman verkon käyttäjät

<USB-liitännän käyttäjät>

1. Aseta asennusohjelman CD-ROM tietokoneen CD-ROM-asemaan.

2. Kaksoisnapsauta [Start here OSX] -kuvaketta.

Valitse seuraavista kuvakkeista:

Start Here OSX
    Asennetaan P-touch Editor 5.0, P-touch Update Software ja tulostinohjain.

Utilities

Asennetaan BRAdmin Light ja Wireless Device Setup Wizard

Dokumentation
    Asennetaan käyttöopas, ohjelmiston käyttöopas ja verkon käyttöopas.

Brother Support

Näyttää linkin On-Line-tuoterekisteröintiin ja Brotherin tukisivulle.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Kun asennus on valmis, paina koneen ON/OFF-painiketta käynnistääksesi virran.

5. Napsauta [Omenavalikko] - [Järjestelmäasetukset] - [Tulostus & faksi] / [Tulosta & skannaa] / [Tulostimet ja skannerit].

6. Napsauta [+] -painiketta.

7. Napsauta [+] -painiketta ja valitse listalta "Brother [mallin nimi]" ja napsauta Lisää [Add] niin tulostin lisätään.

<Kiinteän verkkoliitännän käyttäjille (vain QL-720NW)>

1. Aseta asennusohjelman CD-ROM tietokoneen CD-ROM-asemaan.

2. Kaksoisnapsauta [Start here OSX] -kuvaketta.

Valitse seuraavista kuvakkeista:

Start Here OSX
    Asennetaan P-touch Editor 5.0, P-touch Update Software ja tulostinohjain.

Utilities

Asennetaan BRAdmin Light ja Wireless Device Setup Wizard

Dokumentation
    Asennetaan käyttöopas, ohjelmiston käyttöopas ja verkon käyttöopas.

Brother Support

Näyttää linkin On-Line-tuoterekisteröintiin ja Brotherin tukisivulle.

3. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

4. Napsauta [Omenavalikko] - [Järjestelmäasetukset] - [Tulostus & faksi] / [Tulosta & skannaa] / [Tulostimet ja skannerit].

5. Valitse listalta "Brother [mallin nimi]" ja napsauta Lisää [Add] niin tulostin lisätään.
    Lisää tulostin

6. Valitse alasvetovalikosta [Protokolla:] kohta IP.
    Kirjoita tulostimen IP-osoite ruutuun Address (osoite).
    Valitse listalta "Brother [mallin nimi]" ja napsauta Lisää [Add] niin tulostin lisätään.
    Anna IP-osoite

<Langattoman verkon käyttäjät>

1. Aseta asennusohjelman CD-ROM tietokoneen CD-ROM-asemaan.

2. Kaksoisnapsauta [Utilities] -kansiota ja napsauta sitten [Wireless Device Setup Wizard].

3. Valitse [Kyllä, minulla on USB-kaapeli asennukseen] ja napsauta sitten [Seuraava].

4. Liitä USB-kaapeli väliaikaisesti suoraan tietokoneeseen ja tulostimeen ja napsauta sitten [Seuraava].

5. Ohjattu toiminto etsii langattomia verkkoja, jotka ovat tulostimen käytettävissä.
    Valitse oikea SSID ja sitten [Next]}
    • Jos verkkolista on tyhjä, katso että langattoman verkon liityntäpiste on päällä ja se lähettää SSID:tä, ja tarkista että tulostin on niin lähellä liityntäpistettä että se saa siihen yhteyden.
      Klikkaa [Refresh].
    • Jos langattoman verkon liityntäpiste on asetettu niin että se ei lähetä SSID:tä, voit antaa SSID:n manuaalisesti valitsemalla [Advanced].
      Anna verkon nimi (SSID) noudattaen näyttöön tulevia ohjeita, valitse sitten [Next].

6. Kirjoita verkkoavain ja napsauta sitten [Seuraava].

Jos verkkoasi ei ole määritetty todennusta ja salausta varten, HUOMIO! näyttö tulee näkyviin.
    Jatka määritystä napsauttamalla [OK].

7. Vahvista langattoman verkon asetukset ja napsauta sitten [Seuraava].
    Asetukset lähetetään tulostimellesi.

8. Irrota tietokoneen ja tulostimen yhdistävä USB-kaapeli ja napsauta [Seuraava].

9. Valitse tulostin luettelosta ja napsauta sitten [Seuraava].
    • Jos langattomat asetuksesi epäonnistuvat, näyttöön tulee [Wireless Device Setup Wizard] -näyttö.
      Suorita langaton määritys noudattamalla näytön ohjeita.
    • Jos käytät WEP-toimintoa, mutta tulostinta ei löydy, varmista, että kirjoitit WEP-salasanan oikein.

10. Brotherin ohjaimet asennetaan automaattisesti.
    Kun laitteen online-rekisteröintinäyttö on näkyvissä, napsauta [OK] tai [Peruuta].

11. Klikkaa [Finish].

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-710W, QL-720NW