QL-580N

Kuinka ohjelmisto asennetaan? (Mac-ympäristö)

Tarkista että:

• Älä kytke tulostinta Macintosh-tietokoneeseen ennen kuin tulostinohjain on asennettu.
  • Asennuksen suorittavalla käyttäjällä täytyy olla järjestelmänvalvojan oikeudet.
<Esimerkkinä Mac OS  X  10.4.9>
  1. Työnnä CD-ROM-levy CD-ROM-asemaan. Kaksoisosoita kuvaketta "QL_Series" (CD-ROM).
  2. Osoita [Mac OS X] folder and kaksoisosoita kuvaketta [P-touch Editor 5.0 Installer].
    Seuraa näytölle tulevia ohjeita.

3. Kun allaoleva ikkuna aukeaa, osoita [Done].

image

4. Avaa kansiossa [Mac OS X] alikansio [Brother QL-580N Driver] ja kaksoisosoita [Brother QL-580N Driver.pkg].

5. Kun tulee ilmoitus "Click Restart to finish installing the software", osoita [Restart].

image

6. Tietokone käynnistetään uudelleen. Kytke USB/LAN-kaapeli tulostimeen.

7. Kytke USB/LAN-kaapeli  Macintoshin USB/LAN-porttiin.

8. Kytke virta päälle tulostimeen.

9. Mac OS X 10.3.9 - 10.4 :
    osoita [Applications] - [Utilities] - [Printer Setup Utility].

Mac OS X 10.5 :
    osoita [Apple menu] - [System Preferences] ja sitten "Print & Fax". Sitten osoita .

USB-liitännän käyttäjät (siirry kohtaan 10)

Verkkoliitännän käyttäjät (yksinkertainen asennus) (siirry kohtaan 12)

Verkkoliitännän käyttäjät (manuaalinen asennus) (siirry kohtaan 15)

<USB-liitännän käyttäjät>

1. Mac OS X 10.3.9 :
    Osoita [Add] ja valitse näytön yläosasta USB.

Mac OS X 10.4.x - 10.5 :
    Osoita [Add] / . Valitse listasta QL-580N ja osoita [Add] niin tulostin lisätään kohtaan Printer Setup Utility / Print & Fax.

2. Kun pääset takaisin ikkunaan Printer List / Print & Fax, tarkista että sinne on lisätty "QL- 580N" ja sulje PrinterList / Print & Fax-ikkuna.
    Nyt voit tulostaa.

<Verkkoliitännän käyttäjät (yksinkertainen asennus)>

1. Osoita [Add].

Mac OS X 10.3.9 :
    Suorita kuvassa esitetty valinta.

image

Mac OS X 10.4.x and 10.5 :
    Siirry seuraavaan vaiheeseen.

2. Valitse listasta QL-580N ja osoita [Add] niin tulostin lisätään kohtaan Printer Setup Utility.

3. Kun pääset takaisin ikkunaan Printer List / Print & Fax, tarkista että sinne on lisätty "QL-580N" ja sulje Printer List / Print & Fax-ikkuna.
    Nyt voit tulostaa.

<Verkkoliitännän käyttäjät (manuaalinen asennus)>

1. Mac OS X 10.3.9 :
    Osoita [Add] ja valitse näytön yläosasta IP Printing. Kirjoita tulostimen IP-osoite laatikkoon Printer Address. Valitse listasta QL-580N ja osoita taas [Add] niin tulostin lisätään kohtaan Printer Setup Utility.

Mac OS10.4.x - 10.5 :
    Osoita [Add] ja valitse näytön yläosasta IP Printer / IP. Kirjoita tulostimen IP-osoite laatikkoon Address. Valitse listasta QL-580N ja osoita taas [Add] niin tulostin lisätään kohtaan Printer Setup Utility.

2. Kun pääset takaisin ikkunaan Printer List / Print & Fax screen, tarkista että sinne on lisätty "QL-580N" ja sulje Printer List / Print & Fax-ikkuna.
    Nyt voit tulostaa.

Aiheeseen liittyvät mallit

QL-580N