PT-H500

Kuinka saan tarralle useita rivejä tekstiä?

Toimi seuraavasti:

1. Kirjoita ensimmäinen tekstirivi.
  2. Paina Enter.
    Rivin lopussa näkyy rivinsiirtomerkki, ja kohdistin siirtyy uuden rivin alkuun.
  3. Kirjoita seuraava tekstirivi.
  4. Toista vaiheita 2 ja 3, kunnes kaikki rivit on syötetty.
  5. Avaa Copies (kopiot) -näyttö painamalla Print (Tulosta) -painiketta.
  6. Valitse tulostettavien kopioiden määrä ylä - tai alanuolipainikkeella tai numeropainikkeilla.
  7. Paina OK - tai Enter- painiketta.

Esikatselutoiminnolla voit tarkistaa tarran asettelun ennen tulostamista.

• Paina Preview (Esikatselu) -painiketta. Tarran kuva näkyy näytössä. Tarran pituus näkyy näytön oikeassa alakulmassa.
  • Selaa esikatselua vasemmalle tai oikealle painamalla vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä.
  • Voit muuttaa esikatselun suurennusta painamalla ylä- tai alanuolta.

Tarralle mahtuvien rivien määrä riippuu tarran leveydestä.
Katso seuraavaa taulukkoa.

Tarran leveys Rivien suurin määrä tarralla
3.5 mm (0.13 tuumaa) 1
6 mm (0.23 tuumaa) 2
9 mm (0.35 tuumaa) 2
12 mm (0.47 tuumaa) 3
18 mm (0.70 tuumaa) 5
24 mm (0.94 tuumaa) 7

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-H500