PT-D610BT

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys

Kuinka saan tarralle useita rivejä tekstiä?

Tarralle saa useita rivejä seuraavasti:
 

  1. Kirjoita ensimmäinen rivi.
  2. Paina Enter ( enter key / enter key )  niin uusi rivi alkaa.
  3. Kirjoita seuraava rivi.
     
  4. Toista vaiheita 2 ja 3, kunnes kaikki rivit on syötetty.
     
  5. Paina [Print] (Tulosta)-painiketta  ( print key / print key ).

 

Tulostettavien tekstirivien enimmäismäärä riippuu asennetun nauhan leveydestä.
Katso seuraavaa taulukkoa.

Tarran leveys Rivien suurin määrä tarralla 
3.5 mm (0.13 tuumaa) 1
6 mm (0.23 tuumaa) 2
9 mm (0.35 tuumaa) 2
12 mm (0.47 tuumaa) 3
18 mm (0.70 tuumaa) 5
24 mm (0.94 tuumaa) 7

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D600, PT-D610BT

Sisältöpalaute

Auta meitä parantamaan tukea antamalla palautetta alla.

Vaihe 1: Miten hyödyllinen tällä sivulla oleva tieto on sinulle?

Vaihe 2: Haluaisitko antaa lisäkommentteja?

Huomaathan, että tämä lomake on tarkoitettu ainoastaan palautteen antamiseen.