PT-D600

Miten tarran alkuun ja loppuun tulevia marginaaleja voi pienentää?

Tulostuskoneiston rakenteesta johtuen joka tarran alkuun jää noin 25 mm eli tuuman mittainen tyhjä alue eli marginaali. Jos kuitenkin tulostat useita tarroja jatkuvasti, seuraavat tarrat voidaan tulostaa ilman ylimääräistä teippiä.

Seuraavat menetelmät ovat hyödyllisiä nauhan käytön vähentämisessä:

• Menetelmä 1 - Valitse marginaalikoko "Pieni".

1. Paina [Function] (toiminto) -painiketta (toimintopainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
    3. Paina [OK] -painiketta tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key ).
    4. Valitse tarraleikkausasetuksista "Kapea marginaali" painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.

5. Paina [OK] -painiketta tai [Enter] -painiketta ( enter keyenter key ).

Asetus pienentää tarran marginaalia seuraavan kuvan mukaisesti:

Suuri marginaali

Suuri marginaali

small margin

Pieni marginaali

• Menetelmä 2 - Tulosta useita tarroja kerrallaan kopiotoiminnolla.

1. Paina [Function] (toiminto) -painiketta (toimintopainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
    3. Paina [OK] -painiketta tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
    4. Valitse tarraleikkausasetuksista "Kapea marginaali" painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
    5. Paina [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
    6.  Paina tulostuspainiketta ( print key / print key) ja valitse tulostettavien kopioiden määrä nuoli ylös- tai alas-näppäimillä tai kirjoita luku numeropainikkeilla.
    7.  Paina tulostuspainiketta ( print key / print key ), [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).

Asetus pienentää tarran marginaalia seuraavan kuvan mukaisesti
Kuva

• Menetelmä 3 - Tulosta useita tarroja kerrallaan numerointitoiminnolla.
  1. Paina [Function] (toiminto) -painiketta (toimintopainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
  3. Paina [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
  4.  Valitse tarraleikkausasetuksista "Kapea marginaali" painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
  5.  Paina [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
  6. Pidä vaihtonäppäintä ( shift key / shift key ) painettuna ja avaa tulostusasetusnäyttö painamalla tulostusnäppäintä (print key / print key).
  7.  Valitse asetuksista "Numerointi" painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
  8.  Paina [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key) ja valitse tulostettavien kopioiden määrä nuoli ylös- tai alas-painikkeilla.
  9. Paina tulostuspainiketta ( print key / print key ), [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key / enter key).
  • Menetelmä 4 - Tulosta kaikki tarrat samalla kertaa.
  1. Paina [Function] (toiminto) -painiketta (toimintopainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
  3. Paina [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
  4.  Valitse Ketju painamalla nuoli ylös- tai alas-näppäimiä.
  5.  Paina [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
  6. Kirjoita teksti.

7. Paina tulostuspainiketta ( print key / print key ).
  8. Valitse tulostettavien kopioiden määrä nuoli ylös- tai alas-painikkeilla tai tai kirjoita luku numeropainikkeilla.
  9. Paina tulostuspainiketta ( print key / print key ), [OK] -painiketta (ok key) tai [Enter] -painiketta ( enter key/ enter key).
  10. Toista kohdat 6 -- 9 kunnes kaikki tarrat on tulostettu.

11. Kun viimeinen tarra on tulostettu, syötä ja leikkaa teippi pitämällä vaihtonäppäintä ( vaihtonäppäin /  vaihtonäppäin ) painettuna ja painamalla [Preview]-näppäintä ( esikatselupainike).

Tarratulostusesimerkki:
Kuva

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D600