PT-D450

Miten tarralle tulevia marginaaleja voi pienentää?

Tulostuskoneiston rakenteesta johtuen joka tarran alkuun jää noin 25 mm eli tuuman mittainen tyhjä alue eli marginaali. Tätä aluetta voi pienentää tulostamalla useampia tarroja yhdellä kerralla.

Seuraavat menetelmät ovat hyödyllisiä nauhan käytön vähentämisessä:

• Menetelmä 1 - Valitse pienin marginaalikoko.

1. Paina [Label] -painiketta (tunnuspainike/ tunnuspainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin taialanuolinäppäin.

3. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

4. Valitse tarraleikkausasetuksista "Kapea marginaali" painamalla nuolinäppäimiä ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

5. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

Asetus pienentää tarran marginaalia seuraavan kuvan mukaisesti:

suuri marginaali

Suuri marginaali

pieni marginaali

Pieni marginaali

• Menetelmä 2 - Tulosta useita tarroja kerrallaan kopiotoiminnolla.

1. Paina [Label] -painiketta (tunnuspainike/ tunnuspainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin taialanuolinäppäin.

3. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

4. Valitse tarraleikkausasetuksista "Kapea marginaali" painamalla nuolinäppäimiä ylänuolinäppäin taialanuolinäppäin

5. Paina [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

6. Paina [Print] -painiketta ( print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike) ja valitse tulostettavien kopioiden määrä nuolipainikkeilla ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin -painikkeella tai kirjoita luku numeropainikkeilla.

7. Paina [Print] -painiketta ( print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike), [OK] -painiketta (ok-painike ) tai [Enter] -painiketta (enter-näppäin/ enter-näppäin).

Asetus pienentää tarran marginaalia seuraavan kuvan mukaisesti

Kuva

• Menetelmä 3 - Tulosta useita tarroja kerrallaan numerointitoiminnolla.
  1. Paina [Label] -painiketta ( tunnuspainike/ tunnuspainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin .

3. Paina [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

4. Valitse tarraleikkausasetuksista "Kapea marginaali" painamalla nuolipainikkeita ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

5. Paina [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

6. Pidä [Shift]-näppäintä ( / ) painettuna vaihtonäppäin vaihtonäppäinja avaa tulostusasetusnäyttö painamalla [Print]-näppäintä ( print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike).

7. Valitse asetuksista "Numerointi" painamalla nuolinäppäimiä ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

8. Paina [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin) ja valitse tulostettavien kopioiden määrä nuolipainikkeilla ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

9. Paina [Print] -painiketta ( print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike), [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

• Menetelmä 4 - Tulosta kaikki tarrat samalla kertaa.

1. Paina [Label] -painiketta ( tunnuspainike/ tunnuspainike).

2. Valitse Leikk.asetus painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

3. Paina [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

4. Valitse Ketju painamalla nuolipainiketta ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin.

5. Paina [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

6. Kirjoita teksti.

7. Paina [Print] (Tulosta)-painiketta ( print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike).

8. Valitse tulostettavien kopioiden määrä nuolipainikkeilla ylänuolinäppäin tai alanuolinäppäin-painikkeella tai kirjoita luku numeropainikkeilla.

9. Paina [Print] -painiketta ( print (tulosta) -painike/ print (tulosta) -painike), [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

10. Toista kohdat 6 -- 9 kunnes kaikki tarrat on tulostettu.

11. Kun viimeinen tarra on tulostettu, tulostin pysähtyy tulostusalueen keskelle.
    Näyttöön tulee ilmoitus [Syötetäänkö?] (OK to Feed?) ja voit painaa [OK] -painiketta ( ok-painike) tai [Enter] -painiketta ( enter-näppäin/ enter-näppäin).

Katkaise sitten tarra painamalla tulostimen vasemmassa yläkulmassa olevaa tarraleikkurin vipua.

Tarratulostusesimerkki:
Kuva

Aiheeseen liittyvät mallit

PT-D450